Ο Σέλουκ εξηγεί γιατί θεωρεί ότι ο Τουρέ τρόμαξε Σαββίδη και Λουτσέσκου

Ο ατζέντης του Ιβοριανού μιλά για την πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ που απέρριψε και γιατί επικοινώνησε με τον παίκτη του Ολυμπιακού ο προπονητής της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Σέλουκ εξηγεί γιατί θεωρεί ότι ο Τουρέ τρόμαξε Σαββίδη και Λουτσέσκου

Για τη μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό μίλησε σε ρωσική ιστοσελίδα ο ατζέντης του, Ντμίτρι Σέλουκ.
Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόταση 50 εκατ. ευρώ που απέρριψε, τους λόγους που επέλεξε Ολυμπιακό αλλά και τη συνομιλία του με τον Τζενάρο Γκατούζο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Ήταν η ομάδα που “έφτιαξε” το όνομά του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ο Γιάγια ποτέ δεν ξέχασε την ευγένεια, την ζεστασιά και την αγάπη που αισθάνθηκε παίζοντας για τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε σε ένα από τα ποδοσφαιρικά του σπίτια. Είχαμε αρκετές προσφορές και μάλιστα μια εξ αυτών έφτανε στα 50 εκατ.ευρώ για τρία χρόνια, όμως, ο Τουρέ βάζει οικογενειακούς λόγους πάνω από τα χρήματα. Ήθελε να πάει σε μια ομάδα που να παίζει στο Champions League, αλλά δυστυχώς ο Ολυμπιακός φέτος θα βρίσκεται στο Europa League. Θέλει να επαναφέρει τον σύλλογο εκεί που πρέπει. Να είναι ηγέτης. Ο Ολυμπιακός θα γίνει ακόμα πιο δυνατός με τον Γιάγια και πιστεύω ότι έχει στεναχωρηθεί ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ καθώς θα κατάλαβαν πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός δυναμώνει ξανά».

Όσον αφορά την κλήρωση του Europa League και τη Μίλαν, ο Σέλουκ ανέφερε: «Ο Τζενάρο Γκατούζο επικοινώνησε με τον Γιάγια για να του ευχηθεί καλή τύχη και η αλήθεια είναι θα τον ήθελε στη Μίλαν».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας