«Ο Τουρέ με αγκάλιασε και με φιλούσε. Όλοι οι Ολυμπιακοί να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο»

Για την επιστροφή του μεγάλου σταρ αλλά και τη διαιτησία μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης

«Ο Τουρέ με αγκάλιασε και με φιλούσε. Όλοι οι Ολυμπιακοί να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης γνώρισε τον Γιάγια Τουρέ στην πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό και χθες τον υποδέχθηκε και πάλι στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια. Λϊθγο αργότερα μίλησε στην κάμερα της Nova:

«Είναι μια μεγάλη ημέρα, ο Τουρέ συγκινήθηκε. Με αγκάλιασε και με φιλούσε. Τι να πούμε γι' αυτόν τον παίκτη. Είναι μια ομάδα μόνος του. Καταπληκτικός, συνεπής, λατρεύει τον Ολυμπιακό. Τον είδατε, τρελάθηκε. Πώς να μην τρελαθεί με τόσο κόσμο; Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των Ολυμπιακών τον πρόεδρο για την κολοσσιαία μεταγραφή που έκανε.

Εμείς τον πρωτοπήραμε άγνωστο πριν από τόσα χρόνια, τώρα ξαναγύρισε στη μεγάλη του αγάπη τον Ολυμπιακό. Έπρεπε να δείτε πώς αγκάλιαζε εμένα και τον Κούλη Δουρέκα.

Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος σήμερα. Θέλω όλοι οι Ολυμπιακοί να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, να είμαστε όλοι μια γροθιά. Δεν θέλω να μιλήσω γι' άλλα πράγματα που γίνονται και κάποιοι εθελοτυφλούν. Ο Ολυμπιακός με την ομάδα που αντρικά και τίμια δεν έχει ανάγκη από κανέναν. Γι' αυτό και φωνάζω τόσο καιρό για ξένους διαιτητές. Ξένοι διαιτητές. Δεν μπορεί να ξοδεύουν κάποιοι τόσα λεφτά.

Δεν θέλω ν' ανοίξω συζήτηση για τη διαιτησία. Μετά τον τελικό εκείνο τον περίεργο που ο καθένας ήθελε το δικό του διαιτητή, ο Περέιρα είπε για ξένους διαιτητές. Ξένοι διαιτητές λοιπόν. Δεν μπορεί να ξοδεύει τόσα χρήματα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού...».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας