Αστέρας Τρίπολης: Χειρουργείται ο Βαλιέντε

Ο Χοσέ Βαλιέντε θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και ο Αστέρας Τρίπολης θα υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του μετά το Μουντιάλ.

Αστέρας Τρίπολης: Χειρουργείται ο Βαλιέντε

Ο Βαλιέντε θα απουσιάσει το επόμενο διάστημα από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα ο Ισπανός χαφ αναμένεται να είναι διαθέσιμος ξανά μετά το Μουντιάλ. Ο Βαλιέντε ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις στο γόνατο και κρίθηκε σκόπιμο να χειρουργηθεί για να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Αστέρα Τρίπολης αναφέρει:

Συνάδελφοι καλησπέρα, αύριο ο Jose Luis Valiente θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο προκειμένου να ξεπεραστεί ολικώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από την αρχή της περιόδου και να μπορέσει όσο το δυνατό πιο σύντομα να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Η απόφαση λήφθηκε με την εισήγηση του ιατρικού επιτελείου του ΑΣΤΕΡΑ, των κ.κ. Καρακίτσιου και Μπουντούρη και τη σύμφωνη γνώμη του συλλόγου και του ποδοσφαιριστή και επιλέχθηκε η συγκεκριμένη χρονική περίοδος λόγω και της επικείμενης διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.