Τουρέ: «Ήρθα στην οικογένειά μου!» (vid)

Ο Ιβοριανός χαφ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού και εξήγησε ότι τήρησε το λόγο του ότι θα επέστρεφε μια μέρα στο λιμάνι.

Τουρέ: «Ήρθα στην οικογένειά μου!» (vid)

Σείστηκε το Καραϊσκάκη με τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, τόνισε στην κάμερα του Olympiacos TV: “Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είναι δύσκολο να αρνηθείς μία πρόταση όταν αυτή έρχεται από την οικογένειά σου. Πέρασαν πολύ γρήγορα τα χρόνια. Ήμουν ξανά εδώ στο παρελθόν και παρά τις προτάσεις που είχα, ήθελα πολύ να γυρίσω εδώ. Ο κ. Μαρινάκης έκανε τα πάντα για να διευκολύνει την επιστροφή μου”.

Συνεχίζοντας ο Ιβοριανός δήλωσε: “Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έχω τρομερή διάθεση να παίξω και οφείλω να πω ότι βλέπω τον εαυτό μου να αγωνίζεται για πολύ καιρό ακόμα. Δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν πράξη η επιστροφή μου. Είναι ιδιαίτερο για εμένα. Εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου, ήρθα στην οικογένεια μου”.

Ο Γιάγια μίλησε και για τον κόσμο του Ολυμπιακού: “Οι οπαδοί είναι πολύ σημαντικοί για εμένα και πάντοτε οπουδήποτε κι αν τους συναντούσα για παράδειγμα σε αεροδρόμια ή κάτι αντίστοιχο, μου έλεγαν πόσο πολύ ήθελαν να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Έίναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα”.

Ο Αφρικανός έκανε μία δήλωση και στην προσωπική του ιστοσελίδα: “Είναι τιμή που γύρισα στον Ολυμπιακό. Όταν έφυγα το 2006, είπα ότι θα γυρνούσα και είμαι χαρούμενος που κράτησα τον λόγο μου. Είχα προσφορές από πολλές ομάδες της Ευρώπης, της Ασίας και των ΗΠΑ.

Πήρα την απόφασή μου βασιζόμενος στην εξαιρετική σχέση που έχω με αυτόν τον υπέροχο σύλλογο. Είμαι πεινασμένος για επιτυχίες όπως όταν είχα πρωτοέρθει στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να παίξω κια να κερδίσω κύπελλα για τους υπέροχους οπαδούς του Ολυμπιακού”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάγια Τουρέ: