ΕΠΟ: Στέλνει στην UEFA το video με τη φάση του ακυρωθέντος πέναλτι του ΠΑΟΚ

Η ΕΠΟ, ικανοποιώντας το αίτημα του ΠΑΟΚ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι θα αποστείλει στην UEFA και στις ομοσπονδίες Λετονίας και Πορτογαλίας το video με την φάση του ακυρωθέντος πέναλτι.

ΕΠΟ: Στέλνει στην UEFA το video με τη φάση του ακυρωθέντος πέναλτι του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απευθύνθηκε στην ΕΠΟ ζητώντας της να αποστείλει στην UEFA αλλά και στις Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες των χωρών καταγωγής του διαιτητή Τρεϊμάνις και του VAR Πινέϊρο (Λετονία και Πορτογαλία) το video με τη φάση του ακυρωθέντος πέναλτι του Δικεφάλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΕΠΟ με την σειρά της θα ικανοποιήσει το αίτημα του ΠΑΟΚ εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση. Θυμίζουμε πως η ΕΠΟ είχε γνωστοποιήσει από τις 26 Ιουλίου ότι θα λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο σε περιπτώσεις που κρίνονται ως σοβαρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ αναφέρουν στην από 26/7/2022 ανακοίνωσή τους ότι οποιεσδήποτε διαιτητικές αποφάσεις ξένων διαιτητών (εφόσον κρίνονται ως σοβαρές) θα αποστέλλονται μέσω βίντεο στις αντίστοιχες ομοσπονδίες και στην UEFA.

Λάβαμε επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητούν την αποστολή σχετικού βίντεο που αφορά στην ακύρωση κατακυρωθέντος πέναλτι, μετά την ανασκόπηση μέσω VAR, υπέρ της ομάδας τους στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΟΚ.

Το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί με την αποστολή του βίντεο προς τις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA».