Ολυμπιακός: Ο Ρέαμπτσιουκ και τα δεδομένα για Αγρίνιο

Ο Μαρσέλο δεν είναι ακόμα στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας και ο Ντόρον Λάιντνερ δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Μίτσελ. Υπάρχει ο Άβιλα, η έκτακτη λύση του Ρέτσου, αλλά το πιθανότερο είναι ο Ρέαμπτσιουκ να παίξει και με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (22/10, 19.30).

Ολυμπιακός: Ο Ρέαμπτσιουκ και τα δεδομένα για Αγρίνιο

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει τραβήξει μεγάλο κουπί, αλλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, πολύ δύσκολα θα αντικατασταθεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το προσεχές Σάββατο (22/10, 19.30).

Τα χέρια του Μίτσελ είναι δεμένα από τη στιγμή που δεν υπολογίζει (στην παρούσα φάση) τον Λάιντνερ... Είτε θα πάει σε αλχημείες, είτε θα επιλέξει ξανά τον Μολδαβό μπακ.

Συγκεκριμένα, ο Άβιλα που ξεκίνησε σιγά-σιγά προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για το παιχνίδι του Αγρινίου. Πιο πιθανό όμως είναι να περάσει στα δεξιά και όχι στα αριστερά, καθώς μένει να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, τι ακριβώς θα συμβεί με τον Σίμε Βρσάλικο που είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν.

Αν ο Βρσάλικο δεν τα καταφέρει και ο Άβιλα έχει φουλ προπονητικό ρυθμό, τότε ο Ισπανός αναμένεται να βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας.

Κατά συνέπεια και παίρνοντας ως δεδομένο ότι ο Μαρσέλο δεν είναι σε φάση ακόμα για να βγάλει 90λεπτο (για να μην πούμε 45λεπτο), ο Ρέαμπτσιουκ φαντάζει ως η μοναδική επιλογή για τα αριστερά κόντρα στον Παναιτωλικό.

Υπάρχει βέβαια και η λύση του Παναγιώτη Ρέτσου, ο οποίος με τον Κορμπεράν στον πάγκο είχε παίξει αριστερό μπακ με την Φράιμπουργκ, δίχως όμως να δικαιωθεί με την επιλογή του.

Απομένουν λοιπόν τρεις προπονήσεις και ο καταπονημένος Ρέαμπτσιουκ έχει πιθανότητες να ξεκινήσει και στο Αγρίνιο.