Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Ο εκπληκτικός Ποντένσε και οι άλλοι

Ο Ολυμπιακός έδωσε μια μοναδική παράσταση στους φιλάθλους του, κερδίζοντας τον ΠΑΣ στο «Γ. Καραϊσκάκης" με 5-0.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Ο εκπληκτικός Ποντένσε και οι άλλοι

Οι «ερυθρόλευκοι» κατά διαστήματα απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πολλοί παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς διακρίθηκαν.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των ποδοσφαιριστών:

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Δεν είχε και πολλή δουλειά ο Ανδρέας. Αν εξαιρεθεί η φάση του 75ου λεπτού που βρήκε τελικά δοκάρι στο σουτ του Μυστακίδη, κατά τ' άλλα είχε ένα ευχάριστο βράδυ.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο ο Ομάρ. Δεν ήταν μόνο το γκολ που πέτυχε με κεφαλιά στο 33ο λεπτό και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στον Ολυμπιακό. Ήταν η γενικότερη εικόνα του που όποτε έπαιρνε την μπάλα ήταν κίνδυνος-θάνατος από τα δεξιά.

ΜΕΡΙΑ: Αρχικά πήγε να κάνει το λάθος στο 15' (στο χέρι του Νικολιά), αλλά από εκείνο το σημείο και μετά σαν να ξύπνησε και έκανε δύσκολη τη ζωή του Κρισμάν. Το γκολ του στο 92' ήταν το κερασάκι στην τούρτα από μία γεμάτη εμφάνιση.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Ο Σέρβος σε ακόμη ένα παιχνίδι στάθηκε στο ύψος του. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε και εώς τη στιγμή της αντικατάστασής του έδειχνε να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα όταν βρισκόταν αντιμέτωπος με τον Κρισμάν.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Τσιμίκας ήταν από τους διακριθέντες. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα “μηχανάκι” με τα όλα του που δεν σταματούσε με τίποτα και από κανέναν. Αν δεν του έκοβαν και μία φάση στο πρώτο ημίχρονο με οφσάιντ, τότε σίγουρα θα είχε στο ενεργητικό του μία ακόμη ασίστ.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Πολύ καλό ματς από τον Ανδρέα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 18' έβγαλε την πάσα στον Γκερέρο στην κεφαλιά, από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση του πέναλτι στο 2-0 που έδωσε στο κεφάλι του Φορτούνη. Στο δεύτερο μέρος λόγω κούρασης ήταν λογικό να κάνει και κάποια λαθάκια. Έχει τραβήξει πάντως μεγάλο κουπί από το ξεκίνημα της σεζόν.

ΚΑΜΑΡΑ: Από δική του μπαλιά ξεκίνησε η φάση του 1-0. Τα δικά του πόδια και... μάτια είδαν τον Ομάρ στο 33' να κάνει την μπούκα και με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ. Σε ακόμη ένα παιχνίδι δεν σταμάτησε να τρέχει.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Πολλές ωραίες ενέργειες είχε ο Γιάννης, ο οποίος θα πρέπει να βάλει λίγη περισσότερη ουσία στο παιχνίδι του. Θα μπορούσε πάντως να χριστεί και σκόρερ, αν δεν σημάδευε το δοκάρι στο 46'.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Σε ακόμη ένα παιχνίδι έριξε αρκετή δουλειά. Είχε ένα αριστουργηματικό φάουλ στο 38' που πέρασε άουτ, είχε το πέναλτι στο 41', από τα πόδια του ξεκίνησε το 3-0. Μπορεί να μην ήταν τόσο εντυπωσιακός όσο στα προηγούμενα ματς, αλλά και πάλι ήταν ουσιαστικός και σίγουρα από τους διακριθέντες.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Με μία λέξη εκπληκτικός! Μοίραζε πάσες και έτοιμα γκολ σε Γκερέρο στο 19' και στον Φέτφα στο δοκάρι του 46'. Επρεπε να βάλει όμως και ένα γκολ και το έκανε στο 55'. Ο κορυφαίος του γηπέδου.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Πάλι έτρεξε πολύ και αφού έχασε κάποιες ευκαιρίες στο 18', στο 19' και με το φάουλ στο 59', τελικά ήταν συνεπής στο ραντεβού του με τα δίχτυα στο 90'. Το άξιζε 100%.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Μπήκε αντί του Βούκοβιτς και έδειχνε να μην πατάει καλά. Όσο περνούσε η ώρα όμως έμπαινε στο κλίμα του ματς. Σε γενικές γραμμές δεν απειλήθηκε και ιδιαίτερα.

ΝΑΤΧΟ: Έπαιξε περισσότερο από κάποια άλλα ματς, αλλά για τον Ισραηλινό θα έχουμε καλύτερη εικόνα όταν θα αρχίσει να παίζει βασικός μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε αντί του φίλου του, του Κώστα Φορτούνη και έβγαλε πάλι τη διάθεση και την ολυμπιακή ψυχή που χρειάζονται όλα τα παιχνίδια ακόμη κι αν η ομάδα του είναι μπροστά στο σκορ με 3-0.