Ατρόμητος: Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν Δαλαμήτρας, Μουντές και Πομόνης

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο υπέγραψαν Παναγιώτης Δαλαμήτρας, Ματθαίος Μουντές και Κωνσταντίνος Πομόνης με τον Ατρόμητο.

Ατρόμητος: Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν Δαλαμήτρας, Μουντές και Πομόνης

Η ανακοίνωση

Τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν οι Παναγιώτης Δαλαμήτρας, Ματθαίος Μουντές και Κωνσταντίνος Πομόνης.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη συμφωνία της με τους Παναγιώτη Δαλαμήτρα, Ματθαίο Μουντέ και Κωνσταντίνο Πομόνη για την υπογραφή των πρώτων τους επαγγελματικών συμβολαίων.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία με τις Ακαδημίες όλα αυτά τα χρόνια, ήταν μέλη στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πλέον υπολογίζονται κανονικά στα πλάνα του Κρις Κόλμαν, αποτελώντας και σημαντικά στελέχη για το μέλλον του Ατρόμητου.

Ο Παναγιώτης Δαλαμήτρας (13/4/2003) αγωνίζεται ως επιθετικός και εντοπίστηκε σε πολύ νεαρή ηλικία από το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας μας όταν αγωνιζόταν στην Ακαδημία Γιώτσα και έγινε μέλος του Ατρόμητου μόλις από τα 14 του χρόνια.

Ο Ματθαίος Μουντές (17/11/2003) αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και επίσης από πολύ μικρή ηλικία είχε εντοπιστεί από το τμήμα σκάουτινγκ, με τον Ατρόμητο να τον φέρνει από τη Χίο στο Περιστέρι και συγκεκριμένα από την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Χίου.

Ο Κωνσταντίνος Πομόνης (5/6/2002) αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και αποκτήθηκε το 2015 από την ομάδα μας, αφού είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του με τον ΑΟ Τσιλιβή στη Ζάκυνθο.