Άρης - ΑΕΛ 2-0: ΠρωτΆρης μεν, πρώτος δε...

Τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ πήρε ο Άρης, αφού υποδέχτηκε την ΑΕΛ στο «Καυταντζόγλειο Στάδιο» και την κέρδισε με 2-0.

Άρης - ΑΕΛ 2-0: ΠρωτΆρης μεν, πρώτος δε...

Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν οι Χάμζα Γιουνές (71') και ο Ντιγκινί τέσσερα λεπτά αργότερα.

Η ομάδα του Πάκο Ερέρα ήταν καλύτεροι από τους Θεσσαλούς και αν και δυσκολεύτηκαν αρχικά να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, κατάφεραν να βρουν το «κλειδί» και να σημειώσουν δύο γκολ.

Ο αγώνας έγινε στο «Καυταντζόγλειο» αφού στην έδρα του Άρη έγιναν πρόσφατα εργασίες βελτίωσης και η ΠΑΕ ήθελε να προστατέψει το γήπεδό της.

Ο αγώνας στο πρώτο μέρος δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητες, αφού οι φάσεις στις εστίες ήταν ελάχιστες.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μετά τη συμπλήρωση του 45λεπτου ο Άρης είχε μόλις 3 τελικές (οι δύο στο τέρμα) ενώ η ΑΕΛ μια.

Το δεύτερο μέρος ωστόσο βρήκε τους γηπεδούχους πιο ορεξάτους και οι Γιουνές και Ντιγκινί με τα γκολ τους χάρισαν τρεις πολύτιμους βαθμούς στους «κιτρινόμαυρους».

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Καυταντζόγλειο Στάδιο»

Άρης - ΑΕΛ 2-0

Σκόρερ: 71' Γιουνές, 75' Ντιγκινί

Διαιτητής: Τζοβάρας

Κίτρινες Κάρτες: Δεληζήσης - Φατιόν, Κόλιας, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκοΐκοβιτς, Χούμτσεφ

Συνθέσεις:

Άρης: Κουέστα, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μπάσα, Ματίγια (81’ Μενέντεζ), Γκαρσία, Ντιγκινί (77’ Κολάσο), Γκάμα (85’ Ναζλίδης), Γιουνές.

Λάρισα: Κρίστινσον, Γρομητσάρης, Γκόλιας, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Πίτι, Μιλοσάβλιεβιτς, Σαχίτι (46’ Καρανίκας), Ντέλετιτς (77’ Μορσί), Κούνιτς (64’ Νούνιτς), Γκοϊκοβιτς.