Λαμία: Μια αγωνιστική στον Αντέτζο

Μία αγωνιστική ήταν η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ντάνιελ Αντέτζο για όσα έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα του Ιωνικού με την Λαμία.

Λαμία: Μια αγωνιστική στον Αντέτζο

Με μια αγωνιστική, που θα την εκτίσει στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αλμωπό Αριδαίας, τιμωρήθηκε ο Ντάνιελ Αντέτζο από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο.

Ο κεντρικός αμυντικός της Λαμίας είχε αποβληθεί στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ιωνικό λόγω του επεισοδίου που είχε με παράγοντες των γηπεδούχων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για την ποινή του Αντέτζο έχει ως εξής:

«Απόσπασμα

Αρ. Απόφ. 198/17-10-2022

ΠΡΟΣ

ADEJO DANIEL (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ)

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ με παρόντα τον πειθαρχικώς εγκαλούμενο, ADEJO DANIEL, εν συνεχεία της υπ. Αριθμ. Πρωτ. 25677_2022 πειθαρχικής δίωξης του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε κατ’ ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό την πράξη της ανάρμοστης διαγωγής σε θεατές (άρθρα 1, 2, 10 παρ. 1 περ. α Ι΄, 2 περ. Α, 5 περ. στ ιι, 25 του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ. ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε δημόσια συνεδρίασή του, την 17η Οκτωβρίου 2022. (αγώνας της 8-10-2022 ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – Πειθαρχική δίωξη 25677_2022)».