Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1: Άλλη μια νίκη με το σταγονόμετρο

Με γκολ του Ελ Καντουρί στο 68΄ ο ΠΑΟΚ πήρε πολύτιμη νίκη στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο.

 

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1: Άλλη μια νίκη με το σταγονόμετρο

O Πανιώνιος έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ που κατάφερε ωστόσο να βρει λύση με το γκολ που σημείωσε ο Μαροκινός Ελ Καντουρί στο 68΄ και έτσι να διπλασιάσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή του αγώνα τις διαθέσεις τους και στο πρώτο 20λεπτο είχαν κάνει ήδη τέσσερις τελικές. Μάλιστα στο 15', ο Μασούρας Πασχαλάκης έσωσε την εστία του σε σέντρα-σουτ του Μασούρα.

Μετά το 20' ο ΠΑΟΚ άρχισε να πατά καλύτερα στα πόδια του. Στο 24΄ο Σάκχοφ σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών και ο Μανόιλοβιτς τη μάζεψε. Πάλι ο γκολκίπερ στο 27΄ ήταν σε ετοιμότητα σε κεφαλιά του Ελ Καντουρί.

Ο Πανιώνιος πήρε τα πάνω του πάλι προς το τέλος του ημιχρόνου. Στο 40' σουτ των Ντουρμισάι και Σπιριντόνοβιτς δεν αιφνιδιάσαν τον Πασχαλάκη.

Στο β΄ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ φόρτωσε την αριστερή πτέρυγα με Βιεϊρίνια - Ουάρντα. Στο 68΄ ο Ελ Καντουρί υποδέχθηκε ωραία την πάσα από τον Σάκχοφ, γύρισε και με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Στο σημείο αυτό έπεσε μια φωτοβολίδα στο γήπεδο και ο Παπαπέτρου διέκοψε για λίγα λεπτά το παιχνίδι. Όταν ξανάρχισε ο ΠΑΟΚ πέτυχε 2ο γκολ με τον Ακπόμ που είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι αλλά ο βοηθός Καμπούρης είχε σηκώσει (κακώς) τη σημαία και δεν μέτρησε.

MΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Πανιωνίου
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ 0-1
Σκόρερ: 68΄ Ελ Καντουρί
Διαιτητής: Παπαπέτρου

Κάρτες: Χατσερίντι, Σάκχοφ

Συνθέσεις:

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό): Μανόιλοβιτς, Κούρντι, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Καμαρά (Μανθάτης 64΄), Κόρμπος, Κεϊτά, Ντομίνγκες, Σπιριντόνοβιτς (Αλί 85'΄), Μασούρα, Ντουρμισάι

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (Λημνιός 79' ), Πέλκας (Ακπόμ 67' ), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς (Κάνιας 85' )