ΑΕΚ – Ατρόμητος 1-0: Ο Άμραμπατ με πέναλτι έδωσε τη λύση στο 94’

Η ΑΕΚ με εύστοχο πέναλτι (το κέρδισε ο Μάνταλος από τον Μαυρομμάτη), του Άμραμπατ στο 94ο λεπτό επικράτησε 1-0 του εξαιρετικού Ατρόμητου στην «OPAP Arena». 

ΑΕΚ – Ατρόμητος 1-0: Ο Άμραμπατ με πέναλτι έδωσε τη λύση στο 94’

Ο Ατρόμητος έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ στην «OPAP Arena» αλλά οι «κιτρινόμαυροι» πήραν το τρίποντο (1-0) με εύστοχο πέναλτι (το κέρδισε ο Μάνταλος από τον Μαυρομμάτη) του Άμραμπατ στο 94ο λεπτό.

Η ΑΕΚ σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον Ιωνικό, δεν είχε την ίδια ένταση στο παιχνίδι της. Βέβαια ο Ατρόμητος μπήκε υποψιασμένος στον αγωνιστικό χώρο της «OPAP Arena», είχε κοντά τις γραμμές και όχι μόνο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο ξεκίνημα αλλά είχε και την καλύτερη στιγμή με τον Κιάρτανσον στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης ενώ είχε μέχρι και το 25’ καλές στιγμές σε κόντρα μπάλα.

Προς το τέλος του πρώτου μέρους, η ΑΕΚ ανέβασε την πίεσή της και έκλεισε τον Ατρόμητο αλλά γκολ δεν βρήκε με τον Γιαννιώτη να είναι σταθερός, όπως και η άμυνα των φιλοξενούμενων. Η ΑΕΚ με τον τρόπο που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, μπήκε και στο δεύτερο αλλά έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Γιαννιώτη, ο οποίος κατέβασε ρολά και κράτησε το μηδέν, όποτε χρειάστηκε, μέχρι και το 94' όπου νικήθηκε από τον Άμραμπατ με πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος από τον Μαυρομμάτη, μετά το γύρισμα του Γιόνσον. Τρεις παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή στην επανάληψη.

Βέβαια και οι φιλοξενούμενοι ήταν…φωτιά στην κόντρα και θα μπορούσαν με τη σειρά τους να είχαν κάνει τη «ζημιά» αλλά ο Αθανασιάδης αλλά και αποφάσεις των παικτών του Κόλμαν στην τελική προσπάθεια στοίχισαν το γκολ.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Σκόρερ: 94' Άμραμπατ

Οι συνθέσεις…

ΑΕΚ: Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι (63’ Γιόνσον), Ελίασον (63’ Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς (70’ Μάνταλος) – Πινέδα (82’ Χατζισαφί) – Γκαρσία, Αραούχο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας (62’ Σουάρεθ), Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ – Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ – Μουνίθ (69’ Κούεν), Κλωναρίδης (79’ Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (79’ Ροτάριου) – Κιάρτανσον (69’ Τζαβίδας)