Έφτασε στην Αθήνα ο Τουρέ - Τι γράφει το μπλουζάκι του (pics)

Η επιστροφή του σπουδαίου Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό είναι γεγονός! Ο Αφρικανός μέσος έφτασε στην Αθήνα και οδεύει στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει. Δείτε τι γράφει το μπλουζάκι του. 

Έφτασε στην Αθήνα ο Τουρέ - Τι γράφει το μπλουζάκι του (pics)

Ο Γιάγια Τουρέ βρίσκεται στην Ελλάδα! Ο σπουδαίος Αφρικανός μέσος πάτησε το πόδι του στο "Ελ. Βενιζέλος" και οδεύει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Πειραιά για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους". Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής, έφτασε στο αεροδρόμιο φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε "be unstoppable", δηλαδή "να είσαι ασταμάτητος".

Ο εκ των κορυφαίων χαφ στον κόσμο, ο οποίος διέπρεψε σε Μπαρτσελόνα (2007-2010) και Μάντσεστερ Σίτι (2010-2018), ήταν παίκτης του Ολυμπιακού την σεζόν 2005-2006 (επί Τροντ Σόλιντ, έχοντας για συμπαίκτη τον Ριβλάντο), πριν πάρει μεταγραφή στην Μονακό.

Πλέον, ύστερα από 12 χρόνια, έχοντας πραγματοποιήσει μία καταπληκτική καριέρα στο υψηλότερο επίπεδο, κατακτώντας τίτλους και ατομικές διακρίσεις, αγωνιζόμενος και με την εθνική ομάδα της Ακτής Ελαφαντοστού κατακτώντας μαζί της το Κόπα Άφρικα (2015), επιστρέφει στον Ολυμπιακό! Μία υπόσχεση την οποία και τήρησε, καθώς αρκετές φορές στο παρελθόν είχε σχολιάσει πως σκοπός του είναι να κλείσει την καριέρα του στον Πειραιά, στον σύλλογο που του έδωσε την δυνατότητα να γίνει γνωστός, αλλά και να διαπρέψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα.