Ολυμπιακός: Τον πρώτο λόγο ο Μπα με ΠΑΟΚ - Αουτσάιντερ ο Ντόι

Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται ο Παπασταθόπουλος. Κι όπως αντιλαμβάνεστε, δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης για το αν θα παίξει ή όχι αύριο κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Τον πρώτο λόγο ο Μπα με ΠΑΟΚ - Αουτσάιντερ ο Ντόι

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στον παίκτη που θα τον πλαισιώσει, γιατί -όπως σημειώναμε και χθες- ο Μίτσελ θα αφήσει στην άκρη το σχήμα με τους τρεις στόπερ και θα πάει με τετράδα πίσω. Τα δεδομένα είναι τα εξής. Από τη μία υπάρχει ο Ντόι που στάθηκε πολύ καλά στο Αζερμπαϊτζάν. Το κυριότερο δε είναι ότι ο πιτσιρικάς όρθωσε ανάστημα μετά το αυτογκόλ του Ηρακλείου, πείσμωσε και μπήκε στο γήπεδο της Καραμπάγκ αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία που του έδωσε ο Μίτσελ, βγάζοντας τελικά ασπροπρόσωπο τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Το ερωτηματικό έχει να κάνει με το αν θα μπορέσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να αντέξει και σωματικά σε ένα ακόμη απαιτητικό 90λεπτο. Θυμίζουμε ότι έπαιξε 45 λεπτά στο Ηράκλειο και σε ολόκληρο το ματς με την Καραμπάγκ. Μην ξεχνάμε επίσης ότι μέχρι πρότινος βρισκόταν στη β’ ομάδα και προετοιμασία δεν έκανε το καλοκαίρι υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Β’, Αριέλ Ιμπαγάσα.

Οπότε απαιτείται μία διαχείριση με τον 19χρονο. Έτσι όπως έχουν φτάσει πλέον τα πράγματα και με βάση τα λίγα που έδειξε χθες ο Μίτσελ, ο Μπα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Ο Σενεγαλέζος δεν έπαιξε στο Μπακού, γιατί φάνηκε ότι δεν ήταν τελικά τόσο έτοιμος όσο ακουγόταν το προηγούμενο διάστημα, αλλά τώρα είναι μια χαρά και σε θέση να βγάλει 90λεπτο.