AEK: Δεν αλλάζει την 11αδα ο Αλμέιδα

Ο Στάνκοβιτς είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (16/10-16.00), αλλά ο Αλμέιδα αναμένεται να διατηρήσει Αθανασιάδη. Με το σχήμα του «Βικελίδης», εκκλήσεις για την ατμόσφαιρα.

AEK: Δεν αλλάζει την 11αδα ο Αλμέιδα

Αποφασισμένος να μην κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο (16/10-16.00) δείχνει ο Ματίας Αλμέιδα, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει στην εστία ο Αθανασιάδης παρά το γεγονός ότι είναι διαθέσιμος και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Στάνκοβιτς.

Ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να στηρίξει την ομάδα που νίκησε τον Άρη με πολύ καλό ποδόσφαιρο και αναμένεται να έχει τους Αθανασιάδη, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Λιβάι και Αραούχο στο αρχικό σχήμα.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Τσούμπερ (τραυματίας), Σιντιμπέ (ανέτοιμος) και Φαν Φέερτ που έκανε ατομικό. Οι επιλογές του Αλμέιδα: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Για να μην υπάρξει πρόβλημα που θα θέσει σε κίνδυνο την έδρα στα επόμενα ματς γίνονται συνεχείς εκκλήσεις προς τον κόσμο της ΑΕΚ, με τον Θωμά Μαύρο να δίνει και αυτός το σύνθημα: «Βοηθήστε όλοι μας να κάνουμε κάθε ματς της ομάδας μας γιορτή. Ας λείψουν αυτά που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο την έδρα μας. Το γήπεδό μας πρέπει να είναι σε κάθε ματς γεμάτο για να έχουν οι παίκτες την ώθηση, την δύναμη και την ενέργεια που μπορεί να τους δώσει ο κόσμος. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ και ελπίζω σε νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και να είμαστε όλοι μαζί ξανά στο ματς με τον ΠΑΟΚ»