Βόλος-Λεβαδειακός 2-1: Προσωρινά δεύτερος, πάλι με ανατροπή! (highlights)

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε έστω και προσωρινά ο Βόλος με τέταρτη σερί νίκη (2-1 τον Λεβαδειακό), για μία ακόμη φορά με ανατροπή στο σκορ. Απάντηση με Τσοκάνη, Ντέλετιτς στο προβάδισμα του Μουτίνιο. 

Βόλος-Λεβαδειακός 2-1: Προσωρινά δεύτερος, πάλι με ανατροπή! (highlights)

Τέταρτη σερί νίκη του Βόλου, αυτή τη φορά με 2-1 επί του Λεβαδειακού, πάλι με ανατροπή όπως συχνά έχει κάνει στη σεζόν η ομάδα του Κώστα Μπράτσου. Ο Βόλος πέρασε ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και περιμένει τα αυριανά ματς, αλλά συνεχίζει σε εκπληκτικό «φεγγάρι». Ο ανταγωνιστικός Λεβαδειακός είχε ευκαιρίες, προηγήθηκε με τον ηγέτη Μουτίνιο, αλλά σε ένα πεντάλεπτο είδε τους Τσοκάνη και Ντέλετιτς να διαμορφώνουν την ανατροπή.

Ο Λεβαδειακός είχε την πρώτη φάση στο 4' με τον Μουτίνιο να αστοχεί μέσα από την περιοχή, ενώ με σύμμαχο και τον ευνοϊκό άνεμο είχε τον έλεγχο του αγώνα. Στο 10' ο Μάρκοβιτς μπλόκαρε το σουτ του Φερνάντες, με το ματς να συνεχίζεται ισορροπημένο και τον Βόλο να δίνει χώρο για να βρίσκει κόντρα επιθέσεις. Στο 22' από κόρνερ του Φερνάντες, ο Τσοκάνης δεν μπόρεσε με κεφαλιά να βρει στόχο, με τη Λιβαδειά να χάνει κι άλλη σημαντική ευκαιρία στο 25', όταν ο Κλέιμαν απέκρουσε την κοντινή προβολή του Τορό. Απάντηση στο 27' για τον Βόλο με άστοχο σουτ του Τσοκάνη που ήταν ελεύθερος στην περιοχή, ενώ ο Κλέιμαν ήταν ξανά σε ετοιμότητα στο 31' σε κεφαλιά του Λιάγκα. Μεγάλη φάση για τον Βόλο στο 38' με τον Οζέγκοβιτς να σουτάρει ψηλά μετά το υπέροχο γύρισμα του Φερνάντες και στο 42' ο Μεθκίδα δεν μπόρεσε από κοντά και πλάγια να νικήσει τον Μάρκοβιτς. Στις καθυστερήσεις ο Δούμτσιος από πλάγια σούταρε, αλλά ο Κλέιμαν ήταν και πάλι εκεί. Σε ένα πρώτο ημίχρονο που είχε καλές φάσεις και από τις δύο ομάδες, αλλά όχι κάποιο τέρμα.

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός είχε αλλαγή με τον Βέλιτς να βγάζει τον Βρακά, να περνάει μπροστά τον Παναγιώτου και να φέρνει μπακ τον Μπαχανάκ. Στο 48' παραλίγο αυτογκόλ σε απόκρουση του Τσάπρα, με τον Βόλο να προσπαθεί από την αρχή να πιέσει. Στο 53' όμως έπειτα από φάουλ που έκανε ο Εσκοβάλ στο Νίκα, ο Μουτίνιο με με καταπληκτική εκτέλεση έκανε το 0-1 και έδωσε το προβάδισμα στον Λεβαδειακό. Στο 55' ο Μάρκοβιτς έκανε σπουδαία απόκρουση σε κοντινό σουτ του Μεθκίδα μετά από προσπάθεια του Φερνάντες. Φανταστική εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες στο 60΄πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία, αλλά στο 62' έγινε το 1-1. Από κόρνερ του Φερνάντες ο Τσοκάνης σούταρε αρχικά στα σώματα και με δεύτερη προσπάθεια και έξυπνο σουτ ισοφάρισε. Στο 65' ο Μάρκοβιτς έδιωξε δύσκολα το απευθείας κόρνερ του Φερνάντες, αλλά στο 67' ο Ντέλετιτς αξιοποίησε με αριστερό σουτ τη σέντρα του Μεθκίδα για το 2-1. Ο Βέλιτς έκανε επιθετικές αλλαγές για την ισοφάριση, στο 83' η έξοχη ενέργεια του Μουτίνιο απέφερε ένα κόρνερ, ενώ στο 84' το σουτ του Μεχία μπλόκαρε ο Κλέιμαν. Τεράστια ευκαιρία στο 86' είχε ο Λεβαδειακός με τον Τσιριγώτη να σουτάρει από κοντά και τον Εσκοβάλ να αποκρούει σωτήρια. Λίγο άουτ στο 89' το σουτ του Κούτσια σε αντεπίθεση, με τον Βόλο να πανηγυρίζει στο τέλος τη μεγάλη νίκη, ενώ ο προπονητής του αποβλήθηκε για διαμαρτυρίες στις καθυστερήσεις.

Μικρογραφία

Βόλος-Λεβαδειακός 2-1

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Σκόρερ: 53' Μουτίνιο 0-1, 62' Τσοκάνης 1-1, 67' Ντέλετιτς 2-1

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Κίτρινες: 28' Φερνάντες, 52' Εσκοβάλ, 94' Νοκέρτ

Συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς (83' Ματίγια), Φερνάντες, Μεθκίδα (69' Νοκέρτ), Οζέγκοβιτς (76' Κούτσιας)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου (73' Λούα Λούα), Μεχία, Μουτίνιο, Τορό (74' Χαμόντ), Νίκας, Βρακάς (46' Μπαχανάκ), Δούμτσιος (61' Τσιριγώτης)