ΟΦΗ: Χωρίς Μπουζούκη και Στάικο στα Γιάννινα

Εκτός αποστολής για το ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν οι Μπουζούκης και Στάικος. Αντίθετα, στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια βρίσκεται ο Πασαλίδης. 

ΟΦΗ: Χωρίς Μπουζούκη και Στάικο στα Γιάννινα

Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (15/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Τιεβί Μπιφουμά προπονήθηκε κανονικά. Ο Πασχάλης Στάικος υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Χουάν Νέϊρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Βασίλης Σηφάκης, Σάμουελ Γιοχού, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια, στις οποίες βρίσκονται ξανά οι Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και Μπρους Καμάου, ενόψει της αυριανής (16/10) αναμέτρησης στα Γιάννενα συμπεριλήφθηκαν οι: Στίβενς, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Θοράρινσον, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Περέα, Μπιφουμά, Τοράλ, Ντίκο, Γκερέρο, Ντουρμισάϊ, Ντζιου, Καμάου.