Ολυμπιακός: Δεν πιάνει πλέον θέση ξένου ο Λάιντνερ, πήρε το ρουμανικό διαβατήριο!

Τέλος στο... σίριαλ με το διαβατήριο του Ντόρον Λάιντνερ, ο οποίος πήρε το ρουμανικό και πλέον δεν πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Δεν πιάνει πλέον θέση ξένου ο Λάιντνερ, πήρε το ρουμανικό διαβατήριο!

Ο Ντόρον Λάιντνερ εδώ και μήνες πάλευε για να πάρει στα χέρια του το ρουμανικό διαβατήριο. Ο Ισραηλινός αριστερός μπακ τα κατάφερε τελικά την Παρασκευή (14/10).

Από τον περασμένο μήνα γνωρίζαμε ότι γύρω στις 15 Οκτωβρίου θα κατάφερνε να λυθεί το θέμα του και τελικά ο νεαρός μπακ του Ολυμπιακού δεν θα πιάνει θέση ξένου.

Βέβαια, το γεγονός ότι ο Λάιντνερ ακόμα δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα των Πειραιωτών, δεν είχε να κάνει με το θέμα του διαβατηρίου του.

Ακόμα και να έπαιζε π.χ. ως Ισραηλινός (άρα ξένος) σε κάποιο από τα προηγούμενα παιχνίδια, δεν θα υπήρχε πρόβλημα να παίξει από τώρα και ως στο εξής ως κοινοτικός (κάτοχος ρουμανικού διαβατηρίου).

Το γεγονός ότι δεν έχει πάρει λεπτά ούτε από τον Πέδρο Μαρτίνς, ούτε από τον Κάρλος Κορμπεράν, ούτε και από τον Μίτσελ, είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο με αποφάσεις των προπονητών και όχι με την εμπλοκή στο θέμα του διαβατηρίου του.

Το θετικό είναι ότι τουλάχιστον έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος από τον ίδιο τον Λάιντνερ, ο οποίος δεν έκρυβε το άγχος του για όλη αυτή την ταλαιπωρία που πέρασε τους τελευταίους μήνες.