Welcome Yaya...

Ο Ολυμπιακός με... 7 εκατομμύρια ευρώ ετοιμάζεται να καλωσορίσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Γιάγια Τουρέ

Welcome Yaya...

Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Γιάγγια Τουρέ με τους Άγγλους να υποστηρίζουν τις τελευταίες ώρες ότι ο τελικός προορισμός του είναι ο Ολυμπιακός. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού, για να κάνει δικό της τον Ιβοριανό θα βγάλει από τα ταμεία της, σε ένα χρόνο, το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ. Από αυτά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ αφορούν το συμβόλαιό του, άλλα 2,5 εκ. ευρώ την εφορία ενώ 2 εκατομμύρια ευρώ θα εισπράξει ως πριμ μεταγραφής.

Οι Άγγλοι θεωρούν τελειωμένη την συγκεκριμένη υπόθεση παρά τις πιέσεις που άσκησε ο ατζέντης του Ντμίτρι Σελούκ εμφανίζοντας την τελευταία στιγμή προτάσεις από ομάδες της Τουρκίας ή της Αραβίας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν λέει το παραμικρό για το θέμα Τουρέ αν και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται απόψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα κυκλοφόρησε και σενάριο σύμφωνα με το οποίο θα ανακοινωθεί στη διάρκεια του ματς.

Τίποτα απ' όλα αυτά δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά της ΠΑΕ καθώς κάνει βήμα βήμα τις κινήσεις της και με την απαιτούμενη προσοχή έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η επιστροφή του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό.