Ολυμπιακός: Ο Καλογερόπουλος, το 1-4 στη Λεωφόρο, η περιπέτεια και η νέα ευκαιρία

Ο Μίτσελ επαναφέρει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού τον Αλέξη Καλογερόπουλο που είχε αγωνιστεί σε τρία ματς επί Μαρτίνς. Το 4-1 στη Λεωφόρο, ο τραυματισμός και η επιστροφή του 18χρονου στόπερ που ονειρεύεται ευρωπαϊκό ντεμπούτο.

Ολυμπιακός: Ο Καλογερόπουλος, το 1-4 στη Λεωφόρο, η περιπέτεια και η νέα ευκαιρία

Μεγάλη πίστη στον Αλέξη Καλογερόπουλο έχουν στον Ολυμπιακό καθώς ο 18χρονος στόπερ (που είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Καραμπάγκ, όπως και οι Ντόι, Σαπουντζής) είχε παίξει τρία παιχνίδια με την πρώτη ομάδα την άνοιξη του 2021, επί Πέδρο Μαρτίνς, στα play off της Super League.

Είχε αγωνιστεί τότε εκτός έδρας ματς μόνο, στις ισοπαλίες με Άρη και Αστέρα Τρίπολης, αλλά και στο 4-1 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στην τελευταία αγωνιστική της προπερασμένης περιόδου. Τότε ο Ολυμπιακός είχε παίξει με τρία στόπερ (οι άλλοι ήταν ο Σεμέδο με τον Εμβιλά). Ο Καλογερόπουλος είχε αγωνιστεί στο πλάι του Σεμέδο στη Θεσσαλονίκη και του Παπασταθόπουλου στην Τρίπολη.

Πέρυσι είχε έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε πίσω, όμως εδώ και καιρό έχει επανέλθει, έχει κάνει ματς και με τον Ολυμπιακό Β' και ο Μίτσελ είναι έτοιμος να του δώσει ευκαιρία. Να δούμε μήπως αυτό συμβεί κάποια στιγμή πάλι σε... εκτός έδρας ματς, εάν χρειαστεί η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης (13/10) με την Καραμπάγκ στο Μπακού.