Τεννές: «Ευτυχώς που έρχεται διακοπή»!

«Στενοχωρημένος από τις τριάρες» δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Τεννές: «Ευτυχώς που έρχεται διακοπή»!

Απαρηγόρητος από τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα με τρία γκολ παθητικό εμφανίστηκε ο Μπάμπης Τεννές στη συνέντευξη Τύπου του ΟΑΚΑ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Λαμίας για την ήττα από τον Παναθηναϊκό:

«Άλλο ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Ξεκίνησε με ένα γκολ δώρο. Καταφέραμε και ισορροπήσαμε, ισοφαρίσαμε, φέραμε το ματς στα μέτρα μας και όλα έδειχναν ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την ισοπαλία.

Νομίζω ότι και το δεύτερο γκολ είναι δικό μας λάθος. Δεν σημαίνει αυτό ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλύτερος. Κέρδισε δίκαια ο Παναθηναϊκός. Ευτυχώς έρχεται διακοπή γιατί με στεναχωρούν οι τριάρες και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για εμάς.

Αυτό που μας παρουσιάστηκε και σε αυτό το ματς όπως και με τον Άρη, είναι πως από τη στιγμή που προηγείται ο αντίπαλος, πέφτουν οι διακόπτες σε εμάς και δεν έχουμε την ίδια συγκέντρωση...

Είναι αξιόλογα τα παιδιά του Γιώργου Δώνη, με δυνατότητες και έχουν ένα μεγάλο αβαντάζ. Φιλοδοξία. Θέλουν να σταθεροποιηθούν στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία. Αυτό, τους δίνει έξτρα κίνητρο να δίνουν τα πάντα και καλύπτει τις αδυναμίες που μπορεί να έχουν λόγω απειρίας».