Κόλμαν: «Η ανατροπή δείχνει πολλά για τον χαρακτήρας της ομάδας μας»

Περήφανος για την προσωπικότητα που έδειξαν οι παίκτες του στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ο τεχνικός του Ατρόμητου, Κρις Κόλμαν.

Κόλμαν: «Η ανατροπή δείχνει πολλά για τον χαρακτήρας της ομάδας μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρις Κόλμαν στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη του Ατρόμητου επί του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Όταν παίξαμε και απέναντι στον Ιωνικό και νικήσαμε, στη συνέχεια υπήρχαν πολλές προσδοκίες με τη Λαμία, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η νευρικότητα αυξήθηκε. Και σήμερα υπήρχε η νευρικότητα αλλά θα πρέπει να υποφέρεις για να πάρεις στο τέλος το θετικό αποτέλεσμα.

Είπα στους παίκτες μου ότι ήταν μια μεγάλη πρόκληση το ματς και ότι θα έπρεπε να δώσουμε τη μάχη μας. Γι' αυτό έπρεπε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο για να πετύχουμε την ανατροπή που δείχνει πολλά για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της ομάδας».

Για τις αλλαγές που έκανε με Μουνίθ και Τζαβίδα τόνισε: «Ο Μαυρομμάτης έπαιξε παρότι δεν ήταν ως τώρα στα αρχικά σχέδια και δουλεύει σκληρά χωρίς να παραπονιέται ποτέ. Ο Μουνίθ ήρθε επίσης και έδωσε πράγματα με την ποιότητα του. Είμαστε συνολικά μια πολύ καλή ομάδα και όλοι μπορούν να συνεισφέρουν».