Ολυμπιακός: Ο Σισέ, ο αποκλεισμός από την Κρήτη και το ερωτηματικό για Μπακού

Ο Παπέ Σισέ δεν ταξίδεψε στην Κρήτη για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, έτσι ώστε να καθαρίσει το μυαλό και πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν θα μπει στο αεροπλάνο για το Αζερμπαϊτζάν.

Ολυμπιακός: Ο Σισέ, ο αποκλεισμός από την Κρήτη και το ερωτηματικό για Μπακού

Ο Παπέ Σισέ ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στο ματς με την Καραμπάγκ στο Καραϊσκάκη. Απολογήθηκε τόσο για την κίνησή του να δείξει επιδεικτικά το όνομά του προς την ερυθρόλευκη εξέδρα, όσο και για τα «γαλλικά» που αντάλλαξε με οπαδούς.

Παρόλα αυτά, ο Μίτσελ αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Ηράκλειο και να τοποθετήσει αρχικά τον Ντόι στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Παπασταθόπουλο. Πήρε τεράστιο ρίσκο ο Ισπανός τεχνικός και αναγκάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΟΦΗ να χρησιμοποιήσει τον Εμβιλά σε ρόλο στόπερ.

Πλέον, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο τι ακριβώς θα κάνει ο Μίτσελ με τον Σισέ ενόψει της αναμέτρησης του Αζερμπαϊτζάν κόντρα στην Καραμπάγκ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και όλα δείχνουν ότι θα αποφασίσει τελευταία στιγμή σχετικά με τον Σενεγαλέζο στόπερ, ο οποίος - υποτίθεται - αποκλείστηκε από τον ΟΦΗ για να καθαρίσει το μυαλό του.

Προφανώς θα γίνει και μία συζήτηση πρώτα μαζί του, προτού ο Μίτσελ πάρει την οριστική του απόφαση.