Λεβαδειακός: Οι δηλώσεις Τσιριγώτη και Λιάγκα για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι Τσιριγώτης και Λιάγκας μετά την ισοπαλία που απέσπασε ο Λεβαδειακός από τον ΠΑΟΚ. 

Λεβαδειακός: Οι δηλώσεις Τσιριγώτη και Λιάγκα για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ

Ο Γάλλος άσος του Λεβαδειακού, Μπλεμόντ με γκολ στο 93’ ξέρανε τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά (1-1).

Ο νεαρός φορ Τσιριγώτης σχολίασε πως ο Λεβαδειακός ήταν σε θέση να πάρει ακόμη και τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην αμυντική λειτουργία. Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες, αλλά λόγω της καλής άμυνας μας δε δεχτήκαμε γκολ και το γκολ που φάγαμε ήταν λίγο αδυναμία της στιγμής... κοιμηθήκαμε εκεί στο πλάγιο και το εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα βγάλαμε αντίδραση, βάλαμε ένα πανέμορφο γκολ με τον Αντονι (σ.σ. Μπελμόντ) και μπορούσαμε να 'κλέψουμε' και το παιχνίδι στο τέλος. Βγάλαμε ψυχή και πάθος, κάναμε πολύ καλή εμφάνιση».

Με την σειρά του, ο Παναγιώτης Λιάγκας μίλησε για την εμφάνιση του Λεβαδειακού: «Κάναμε μία καλή εμφάνιση όσον αφορά την αμυντική μας λειτουργία, βγάλαμε ψυχή μετά το γκολ του ΠΑΟΚ και αντιδράσαμε, προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά και να απειλήσουμε, βρήκαμε ένα γκολ στο 90' και λίγο έλειψε να πάρουμε και τη νίκη. Δεν τη δικαιούμασταν αλλά έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι, μπορούσαμε να την πάρουμε».

Για το πρώτο ημίχρονο: «Ο ΠΑΟΚ είχε διαστήματα που μας έκλεισε, είναι λογικό γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα που πάει για πρωτάθλημα, λογικό να βρει κάποιες ευκαιρίες. Νομίζω σε γενικές γραμμές ανταπεξήλθαμε πάρα πολύ καλά, δεχθήκαμε ένα γκολ γιατί δεν μαρκάραμε σωστά από το πλάγιο και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ όμως βγάλαμε ψυχή».

Για τη συνέχεια: «Σίγουρα αυτός ο βαθμός είναι καλός για την ψυχολογία μετά από ένα πολύ κακό ματς στη Λαμία. Τώρα έχουμε δύσκολη συνέχεια, όλα τα ματς είναι πάρα πολύ δύσκολα, πάμε σε όλα για να κερδίσουμε και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας».