Ολυμπιακός: Ο Βρσάλικο, ο Εμβιλά και ο παρτενέρ του Σωκράτη στο ματς με τον ΟΦΗ

Ο Μίτσελ αποφάσισε να πάει μόνο με έναν κλασικό στόπερ στο Ηράκλειο για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και ο Βρσάλικο μοιάζει ως η πιο πιθανή επιλογή έναντι του Εμβιλά για να βρεθεί πλάι στον Παπασταθόπουλο.

Ολυμπιακός: Ο Βρσάλικο, ο Εμβιλά και ο παρτενέρ του Σωκράτη στο ματς με τον ΟΦΗ

Ο Μίτσελ ως συνήθως δεν ανοίγει στο 100% τα χαρτιά του και πάντοτε επιφυλάσσει μία μικρή έκπληξη στις ενδεκάδες του. Το είδαμε με τον Ατρόμητο, το είδαμε και με την Καραμπάγκ. Οπότε, αναμένεται να συμβεί κάτι ανάλογο και με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (9/10, 16.00) ως λάτρης των... αιφνιδιαστικών κινήσεων που έχει μετατρέψει σε συνήθειο ο κόουτς.

Ο Ισπανός κατέβηκε στην Κρήτη, έχοντας πάρει μαζί του μόνο έναν κλασικό στόπερ: Τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Σισέ δεν ακολούθησε την αποστολή με απόφαση Μίτσελ λόγω των όσων συνέβησαν με την Καραμπάγκ, ενώ οι Μπα και Ρέτσος κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Πλέον, το ερώτημα που γεννάται είναι ποιος θα περάσει δίπλα στον Παπασταθόπουλο από τους Βρσάλικο ή Εμβιλά που κατ’ ανάγκη υπολογίζονται για το κέντρο της άμυνας. Έχοντας ως δεδομένο ότι ο Σαμασέκου έμεινε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού και το γεγονός ότι ο Μίτσελ θα επαναφέρει την τετράδα στην άμυνα, το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τον Εμβιλά στα χαφ και τον Βρσάλικο στο κέντρο της άμυνας.

Οι απαντήσεις για την ενδεκάδα φυσικά θα δοθούν περίπου δύο ώρες πριν από τη σέντρα, όταν την ανακοινώσει ο Μίτσελ στους παίκτες. Από εκεί και πέρα, όποιος από τους δύο επιλεγεί, θα κληθεί να παίξει σε ένα διαφορετικό σχήμα από αυτό που είδαμε κόντρα στην Καραμπάγκ.