Σπανός: «Πολύ καλύτερος ο Ιωνικός, μπορούσαμε τη νίκη»

Δεν ήταν ευχαριστημένος ο Δημήτρης Σπανός με την ισοπαλία του Ιωνικού στο ματς με την Λαμία, με βάση την απόδοσή της ομάδας του. 

Σπανός: «Πολύ καλύτερος ο Ιωνικός, μπορούσαμε τη νίκη»

Ανάγκη μεγαλύτερης ισορροπίας στο παιχνίδι του Ιωνικού επισήμανε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Σπανός, μετά την ισοπαλία (1-1) με την Λαμία. Ο Έλληνας τεχνικός έκανε λόγο για συντριπτική ανωτερότητα της ομάδας του που αδικείται από το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

Για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση: «Ο Ιωνικός ήταν συντριπτικά καλύτερος. Το να είσαι καλύτερος όμως δεν μετρά. Το να κερδίζεις μετρά περισσότερο. Είχαμε ένταση, πάθος, αγωνιστικότητα και ρυθμό. Ήμασταν καλά τακτικά. Το βασικό μας πρόβλημα ήταν η έλλειψη ισορροπίας. Δεχθήκαμε γκολ από δική μας στατική φάση. Ρισκάραμε, αλλά είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Είμαι όμως ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και αν προσέξει δεν θα δυσκολευτεί να σωθεί. Το έργο ήταν δύσκολο από πριν το ματς. Θέλαμε πάση θυσία τη νίκη. Παίζοντας καλά, έχοντας πλήρη έλεγχο. Αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε».


Για τον Σεμπά: «Ο Σεμπά είναι εγνωσμένης αξίας παίκτης. Δεν είναι έτοιμος. Μπήκε ανέτοιμο το παιδί, αλλά είναι επαγγελματίας, είναι σοβαρό παιδί και θα μας βοηθήσει περισσότερο από ό,τι φανταζόμαστε».