Στην αποστολή ο Ολιβέιρα, εκτός ο Αουγκούστο

Ο Νέλσον Ολιβέιρα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό (9/10) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ενώ εκτός έμεινε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο

Στην αποστολή ο Ολιβέιρα, εκτός ο Αουγκούστο

Με στόχο να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (9/10) τον Λεβαδειακό, εκτός έδρας. Οι «ασπορόμαυροι» μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό θέλουν πάση θυσία το τρίποντο για να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία και το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, δουλειά στις τακτικές λεπτομέρειες και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και φυσικά έμεινε εκτός αποστολής. Ο Βραζιλιάνος έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα. Οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Μιχαηλίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Μπράντον Τόμας έμεινε στην πισίνα και στο γυμναστήριο, ενώ υποβλήθηκε και σε θεραπεία.

Αντίθετα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, ενώ αποθεραπεύτηκε και ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου τους υπολογίζει στα πλάνα του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κοτάρσκι, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Λύρατζη, Ίνγκασον, Κάργα, Νάσμπεργκ, Τσαούση, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλια, Κουαλιάτα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα και Γκορντεζιάνι.