Αναστασίου: «Η αποβολή του Καρέλη... κρέμασε την ομάδα!»

Στην ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας στάθηκε μετά την, εντός έδρας, ήττα, 3-2 (μ' ανατροπή από 2-0...) ο Γιάννης Αναστασίου, που στάθηκε στην αποβολή του Καρέλη, ο οποίος, όπως είπε, χαρακτηριστικά, «κρέμασε» την ομάδα του Αγρινίου

Αναστασίου: «Η αποβολή του Καρέλη... κρέμασε την ομάδα!»

«Σκασμένος» με τον τρόπου που ήρθε η εντός έδρας ήττα, 3-2, από τον Παναιτωλικό (σ΄ένα ματς που κέρδιζε 2-0 στο 16ο λεπτό) εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον αναφερόμενος σε λάθος νοοτροπία εκ μέρους των παικτών του.

Μάλιστα δεν δίστασε να το προσωποποιήσει τονίζοντας πως ο Καρέλης... κρέμασε την ομάδα του, με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο 44'!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Αγρινιωτών:

«Είναι λες και δεν το πιστεύουμε. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Μετά το 2-0 σταματήσαμε να κάνουμε αυτά που είπαμε. Γυρίσαμε να αμυνθούμε χωρίς να υπάρχει εντολή. Ο Βόλος μας απειλούσε και είχαμε προβλήματα από τη δεξιά μεριά. Κλείσαμε τον Φερνάντες, αλλά ο Βόλος μπήκε στο παιχνίδι. Η απόφαση του Καρέλη κρέμασε την ομάδα. Στο δεύτερο μέρος η διαχείριση που κάναμε ήταν καλή, αλλά από ένα ατομικό λάθος δώσαμε τη νίκη στον Βόλο. Τα λάθη αυτά κόστισαν. Ήταν κρίμα γιατί ο κόσμος στήριξε την ομάδα και τα παιδιά προσπάθησαν αλλά μερικές φορές το μυαλό μας δεν λειτουργεί όπως πρέπει και τιμωρούμε τους εαυτούς μας.

Σε κάθε ματς τρώμε γκολ γιατί δεν έχουμε σταθερότητα στην άμυνα και αυτό έχει να κάνει με τη συνολική λειτουργία της ομάδας. Αμυνόμασταν με τα μάτια κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα. Δεν υπήρχε λόγος μετά το 2-0 να γυρίσουμε τόσο πίσω. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια και να μην τιμωρούμε τους εαυτούς μας κάθε φορά».