Ολυμπιακός: Από το Κόπα Άφρικα και μετά είναι ένας… άλλος Σισέ!

Ο Παπέ Σισέ εδώ και δέκα μήνες δεν θυμίζει σε τίποτα τον Σισέ που γνωρίζαμε πριν από τη συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2022.

Ολυμπιακός: Από το Κόπα Άφρικα και μετά είναι ένας… άλλος Σισέ!

Στο μυαλό του Παπέ Σισέ δεν μπορεί να μπει κανένας. Για το αν είναι φευγάτος, αν έχει κουραστεί στον Ολυμπιακό, αν νιώθει ότι ο κύκλος του έχει κλείσει, αν απλώς περνάει μία δύσκολη φάση στην καριέρα του ή οτιδήποτε άλλο ενδεχομένως να του συμβαίνει. Αυτό θα πρέπει κάποια στιγμή να το πει ο ίδιος ο Σενεγαλέζος στόπερ.

Εκείνο που φαίνεται στο χορτάρι είναι ότι ο Σισέ προ – Κόπα Άφρικα με τον Σισέ μετά-Κόπα Άφρικα είναι η «μέρα με τη νύχτα».

Αποδοκιμάστηκε έντονα μετά το 0-2 με την Καραμπάγκ και το δωράκι που πρόσφερε στους Αζέρους. Αντέδρασε περίεργα όταν κατευθύνθηκε προς τον πάγκο τη στιγμή της αλλαγής του, δείχνοντας το πίσω μέρος της φανέλας του που έγραφε το όνομά του. Και στη συνέχεια κυκλοφόρησε ένα βίντεο που τον έδειχνε να ανταλλάσσει «γαλλικά» με οπαδό/οπαδούς του Ολυμπιακού.

Η ουσία είναι ότι ο Σισέ βρίσκεται πλέον στη δυσκολότερη περίοδο της θητείας του στους Πειραιώτες, καθώς έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες πολύ δύσκολα μπορεί να σταθεί. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να ξαναπαρουσιαστεί στο κοινό του Καραϊσκάκη.

Αναμένεται λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον πώς θα τον διαχειριστεί ο Μίτσελ από τώρα και στο εξής. Και κυρίως αν θα τον υπολογίζει για τη συνέχεια…