Ανακοινώνεται και ο Ζοσέ Σα

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Πορτογάλου τερματοφύλακα και το Σάββατο θα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Ανακοινώνεται και ο Ζοσέ Σα

Από το μεσημέρι της Παρασκευής βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ζοσέ Σα προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος πορτιέρο έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η μεταγραφή του 25χρονου πορτιέρο της Πόρτο θα ανακοινωθεί το Σάββατο από τον Ολυμπιακό. Έτσι ο Ολυμπιακός κλείνει και την τριάδα των γκολκίπερ του. Ο Ζοσέ Σα είναι ύψους 1,92 και τον γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη Μαρίτιμο και ο 48χρονος κόουτς ζήτησε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού να τον αποκτήσει. Λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής ήρθε στην Ελλάδα και το Σάββατο ανακοινώνεται και επίσημα.

Ο Ζοσέ Σα έχει κάνει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Έχει παίξει 16 φορές με την Κ21, 14 φορές με την Κ20 και μία με την ολυμπιακή ομάδα. Στην Πόρτο ανήκει από τον Ιανουάριο του 2016.