Στον Ερυθρό Αστέρα ο Μάριν

Οριστικά στην ομάδα του Βελιγραδίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γερμανός μεσοεπιθετικός σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα σερβικά Μέσα.

Στον Ερυθρό Αστέρα ο Μάριν

Από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής έχει βουίξει η Σερβία ότι ο Μάρκο Μάριν κλείνει στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός εδώ και αρκετό καιρό προπονείται με τους «κομμένους» στο Ρέντη και ο Ολυμπιακός έψαχνε τρόπο να ξεφορτωθεί το βαρύ του συμβόλαιο.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις αρκετές ώρες και οι πληροφορίες έκαναν λόγο πως ο Ολυμπιακός δεν δεχόταν την προσφορά που έκανε η ομάδα του Βελιγραδίου. Οι πρωταθλητές Σερβίας τα είχαν βρει με την πλευρά του παίκτη και εκείνο που απέμενε ήταν να τα βρουν και με τον Ολυμπιακό. Φαίνεται πως τελικά και οι δύο ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία.

Οι Σέρβοι κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία και δεδομένη τη μεταγραφή του Γερμανού. Ο Ερυθρός Αστέρας πολιορκούσε από τις αρχές του καλοκαιριού τον Μάρκο Μάριν, αλλά δεν μπορούσε να καλύψει το υψηλό συμβόλαιο του. Η πρόκριση στους ομίλους του Champions League άλλαξε τα δεδομένα και η ομάδα του Βελιγραδίου απέκτησε από τον Ολυμπιακό τον Μάρκο Μάριν.

Ο 29χρονος άσος ήρθε στον Πειραιά τον Αύγουστο του 2016 για τον Ολυμπιακό και το διάστημα που έμεινε στην Ελλάδα έπαιξε σε 37 παιχνίδια της Super League με 11 γκολ και 7 ασίστ.