Τι ισχύει με τη διορία των μεταγραφών

Μέχρι πότε μπορούν οι ομάδες να κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις και το παραθυράκι που είναι ανοικτό μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου.

Τι ισχύει με τη διορία των μεταγραφών

Η αγωνία του κόσμου για τις μεταγραφές είναι μεγάλη. Τελευταίες ώρες προκειμένου οι ομάδες να βάλουν τις τελευταίες πινελιές τους στα ρόστερ τους. Έχει ενδιαφέρον να δούμε κάποια πράγματα όσον αφορά στις προθεσμίες που υπάρχουν. Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΠΟ η διορία για την 31η Αυγούστου είναι μέχρι τις 00:00, αφού μέχρι εκείνη την ώρα θα είναι ανοικτά τα τμήματα Πρωτοκόλλου, Μητρώου Δελτίων, TMS, Λογιστήριο.

Επίσης τα ίδια τμήματα θα λειτουργούν και το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου. Από τις 09:00 έως τις 14:00 θα μπορεί να γίνει έκδοση δελτίων επαγγελματιών και ερασιτεχνών.

Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε πως για την απόκτηση ελεύθερου ποδοσφαιριστή υπάρχει περιθώριο δέκα ημερών. Οι ομάδες που αγωνίζεται στην Ευρώπη θα πρέπει να δηλώσουν τη λίστα τους την ερχόμενη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 31.08.2018, τελευταία μέρα των μετεγγραφών για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, τα τμήματα: Πρωτοκόλλου, Μητρώου Δελτίων, ΤΜS, Λογιστήριο, θα λειτουργήσουν από τις 08.30 έως τις 00.00. Επίσης, το Σάββατο 01.09.2018 το τμήμα Μητρώου Δελτίων και το τμήμα ΤMS θα λειτουργήσoυν από τις 09.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. για έκδοση δελτίων επαγγελματιών και ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών».