Άρης: Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Ετέμπο και δήλωσε έτοιμος να παίξει

Στη Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε, για λογαριασμό του Άρη, ο Πίτερ Ετέμπο. 

 Άρης: Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Ετέμπο και δήλωσε έτοιμος να παίξει

Ο Νιγηριανός μεσοαμυντικός, Πίτερ Ετέμπο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, δήλωσε έτοιμος ακόμη και να αγωνιστεί την Κυριακή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εάν και εφόσον του ζητηθεί.

«Μπορεί να πέρασε καιρός από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μου αλλά όλο αυτό το διάστημα δούλεψα πολύ σκληρά για να είμαι έτοιμος κι εφόσον μου το ζητήσει ο προπονητής, μπορώ να παίξω και στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ», είπε ο 26χρονος άσος.

Όσο για τη συνεργασία του με τον γνώριμο από την κοινή τους θητεία στα αγγλικά γήπεδα Άλαν Πάρντιου, είπε: «Ασφαλώς και γνωρίζω τον προπονητή καθώς ήταν αντίπαλός μου στα χρόνια μου στην Αγγλία. Ανυπομονώ γι’ αυτή τη συνεργασία και πιστεύω ότι θα πάει καλά».

Τέλος, για την απόφασή του να έρθει στον Άρη είπε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου κι αυτό που έχει σημασία είναι να μπω στην οικογένεια, να γίνω μέλος της ομάδας και να τη βοηθήσω στους τομείς που χρειάζεται. Δεν ήταν απαραίτητο να μαζέψω πληροφορίες για τον Άρη γιατί ξέρω ποια είναι η ομάδα. Μ’ ενδιαφέρει να μπω σ’ αυτή, να δώσω όλες τις δυνάμεις μου και να πετύχω».