Αστέρας Τρίπολης: MVP ο Μπαρτόλο

Ο Μπαρτόλο ψηφίστηκε από τους φίλους της ομάδας της Τρίπολης, ως ο κορυφαίος της αναμέτρησης του Αστέρα με αντίπαλο τον ΟΦΗ

Αστέρας Τρίπολης: MVP ο Μπαρτόλο

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε την Κυριακή (2/10) τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με τον Μπαρτόλο να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι. Δημιούργησε και τα δύο τέρματα για Τιλίκα, Γκαρντάφσκι. Μάλιστα οι φίλοι της ομάδας των ψήφισαν ως τον πολυτιμότερο της αναμέτρησης.

«Ο Julian Bartolo αναδείχθηκε BADOUNAS MVP Of The Match του ΑΣΤΕΡΑ για την εμφάνισή του στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2022-2023 με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Ο διαγωνισμός για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ στον αγώνα με τον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε. Ο Julian Bartolo αναδείχθηκε από τις ψήφους των φιλάθλων ως ο BADOUNAS MVP Of The Match.

O ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ που στο τέλος της σεζόν 2022-2023 θα έχει αναδειχθεί τις περισσότερες φορές πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του αγώνα, θα βραβευτεί από την επιχείρηση Badounas Jewelry με ένα ξεχωριστό δώρο», αναφέρει η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στην ενημέρωσή της.