Αναστασίου: «Μερικές φορές ο Καρέλης με εκνευρίζει αφάνταστα»

Το σχόλιο του Γιάννη Αναστασίου μετά το «διπλό» του Παναιτωλικού στα Ιωάννινα. 

Αναστασίου: «Μερικές φορές ο Καρέλης με εκνευρίζει αφάνταστα»

Ο Παναιτωλικός έκανε σπουδαία εμφάνιση στα Ιωάννινα, επικράτησε 4-1 του ΠΑΣ και έδειξε πως η διακοπή λειτούργησε υπέρ του.

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε μετά το φινάλε στην κάμερα των καναλιών Novasports και στάθηκε στη σοβαρότητα των παικτών του αλλά και στον Νίκο Καρέλη, ο οποίος κάποιες φορές… εκνευρίζει τον Έλληνα κόουτς.

Αρχικά είπε:«Πάντα μετά από την διακοπή για εμάς του προπονητές είναι περίεργο, καθώς δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούμε. Ζήτησα από τα παιδιά να είναι σοβαροί, πιστεύω ότι δεχθήκαμε γκολ από το... πουθενά μετά το 0-2, αλλά αυτό που μετράει για εμάς είναι η καλή εμφάνιση και τα τέσσερα γκολ σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε.

Όσον αφορά τον Καρέλη, έπαιζα και εγώ επιθετικός και αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα, μερικές φορές με... εκνευρίζει αφάνταστα, αλλά παίζει για το καλό της ομάδας και προσπαθεί, κάτι που για εμένα είναι σημαντικό. Σήμερα ήταν ήρεμος και απόδωσε πολύ καλά. Περιμένω πολλά περισσότερα πάντως και στο δημιουργικό κομμάτι, εκτός από το σκοράρισμα