Λέο Ζαμπά: «Τίτλοι, ευθυμία, λύτρωση - Κομμάτι της ζωής μου για πάντα ο ΠΑΟΚ»

Ο Λέο Ζαμπά επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στο διαδίκτυο.

Λέο Ζαμπά: «Τίτλοι, ευθυμία, λύτρωση - Κομμάτι της ζωής μου για πάντα ο ΠΑΟΚ»

Ήταν ήδη γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Λέο Ζαμπά βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ και τη Δευτέρα (4/10) ο Βραζιλιάνος επιθετικός επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μέσω μακροσκελούς ανάρτησής του στο διαδίκτυο.

Σε αυτήν ο Ζαμπά επισήμανε τα ακόλουθα:

«Κάποιες αποφάσεις στη ζωή είναι δύσκολο να τις πάρεις. Κάποιες στιγμές είναι αξέχαστες και κάποιες ιστορίες δεν φεύγουν.

Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη, ένιωσα ότι η φροντίδα και η προσοχή που πήρα θα είναι μοναδική και πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω όσα έζησα τα τελευταία χρόνια ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Τίτλοι, ιστορικά παιχνίδια, ευθυμία, λύτρωση. Έζησα όλη την εξτρίμ πλευρά της ζωής μου σε αυτήν την όμορφη πόλη. Από τις πιο χαρούμενες στιγμές, σε αυτές που φοβήθηκα περισσότερο για την ίδια μου την ζωή. Και αυτό μετράει. Είναι αδύνατον να το αρνηθώ. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου για πάντα. Η Ελλάδα ήταν το δεύτερο σπίτι μου.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια με τα πιο αγνά μου αισθήματα όλους όσους συνεργάστηκα όσα χρόνια ήμουν εκεί. Αθλητές, υπάλληλοι, φίλοι και άνθρωποι που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς εσάς, η ιστορία θα ήταν διαφορετική.

Εύχομαι τα καλύτερα γι’ αυτήν την ομάδα που μου έδωσε τόσα πολλά και μου έμαθε έναν διαφορετικό τρόπο για να βλέπω το ποδόσφαιρο».