ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-4: Σφραγίδα Καρέλη!

Ο ΠΑΣ έκανε ευκαιρίες, όμως ο Παναιτωλικός με πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρέλη έφτασε σε σπουδαία νίκη στους «Ζωσιμάδες» με 4-1. 

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-4: Σφραγίδα Καρέλη!

Πολύ σημαντική και εντυπωσιακή νίκη για τον Παναιτωλικό στους «Ζωσιμάδες» επί του ΠΑΣ με 4-1, με πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρέλη που πέτυχε τρία τέρματα και ήταν ο κορυφαίος στον τομέα της αποτελεσματικότητας για την οποία διακρίθηκε όλη η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Καθώς ο ΠΑΣ δεν ήταν για να συντριβεί με βάση την εικόνα και τις ευκαιρίες του, αλλά ο Καρέλης ήταν απολαυστικός σε κάθε στιγμή που βρέθηκε σε θέση βολής. Σε μια σημαντική βραδιά για την καριέρα του καθώς ήταν το πρώτο του χατ-τρικ με την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Παναιτωλικός δέχθηκε πίεση από τον φορτσάτο στο ξεκίνημα ΠΑΣ που είχε ευκαιρίες με Κιάκο (2') και Ροσέρο (5'), αλλά στις αντεπιθέσεις ήταν «φωτιά». Και έφτασε σε δύο τέρματα με τον Τζόναθαν Μόρσεϊ στο 7' (πλασέ μετά από λάθος του Σόρια) και τον Νίκο Καρέλη στο 25' (από γύρισμα του Λάρσον), κόβοντας τα «φτερά» των γηπεδούχων. Ο Καρέλης είχε μια καλή στιγμή νωρίτερα πριν από το γκολ που πέτυχε, όπως και ο Σταματελόπουλος για τον ΠΑΣ από σέντρα του Μορέιρα. Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 34' με έξοχη κεφαλιά του Ροντρίγκο Εραμούσπε στη γωνία του Ανέστη, μετά από κόρνερ του Μορέιρα. Στο 41' ο Σταματελόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά για να ισοφαρίσει μετά από εξαιρετική σέντρα του Μορέιρα.

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και απείλησε από δεξιά με τον Μορέιρα, αλλά η άμυνα του Παναιτωλικού άντεξε, με φάση διαρκείας στο 53'. Με τον Σταματελόπουλο πάλι να μην μπορεί να σκοράρει στο γύρισμα του Μορέιρα. Ο Αναστασίου έκανε τριπλή αλλαγή και στη διάταξη της ομάδας του, η οποία μπορούσε να φτάσει σε τρίτο γκολ με σέντρα σουτ του Ντουάρτε και δύσκολη επέμβαση του Σούλη. Ο Μορέιρα μπήκε στο 67 ' από αριστερά αλλά το σουτ αποκρούστηκε από τον Ανέστη. Και ο Παναιτωλικός βρήκε το τρίτο γκολ στο 71', πάλι με τον Καρέλη που με ωραίο τρόπο πρόλαβε τον Εραμούσπε μετά την κεφαλιά του Κορνέλιους. Ο ΠΑΣ απείλησε με Ροσέρο στο 80' και Τζίμα στο 85', αλλά ο Νίκος Καρέλης στο 87' έφυγε στην κόντρα και τελείωσε υπέροχα την φάση για το 1-4 για να φτάσει στα έξι γκολ στη σεζόν.

Μικρογραφία

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-4

Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»

Σκόρερ: 7' Μόρσεϊ 0-1, 25' Καρέλης 0-2, 34' Εραμούσπε 1-2, 71' Καρέλης 1-3, 87' Καρέλης 1-4

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Κίτρινες: 27' Σόρια, 89' Μπαγκαλιάνης, 90' Καραχάλιος - 18' Λάρσον, 42' Καρέλης, 51' Σεγκέλια

Συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Σορία, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Κιάκος, Ποζνάνσκι (81 Λώλης), Καραχάλιος, Ροσέρο, Λιάσος (60' Τζίμας), Σταματελόπουλος (72' Παμλίδης), Μορέιρα (81' Μπάλαν)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μπακάκης (85' Αποστολάκης), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (80' Φλόρες), Ντίας (59' Μάρτενσον), Ντουάρτε, Μόρσεϊ (59' Νταγκό), Σενγκέλια (58' Κολοβός), Καρέλης