Μπορεί να ονειρεύεται...

Όταν ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το έξι στα έξι, έχοντας κερδίσει και τα δύο ντέρμπι που έχει παίξει (με ΑΕΚ εντός και ΠΑΟΚ εκτός), όταν βρίσκεται στο +7 από τους αντιπάλους του, δικαιούται να ονειρεύεται... τίτλο κι ας είναι πολύ νωρίς ακόμα στο πρωτάθλημα.

Μπορεί να ονειρεύεται...

Ο ΠΑΟΚ σημάδεψε από την αρχή του ντέρμπι τη δεξιά πλευρά του Παναθηναϊκού καθώς ούτε ο Μπερνάρ μπορεί να βοηθήσει ανασταλτικά αλλά ούτε ο Σάντσες ήταν σε καλή βραδιά. Η απουσία του Παλάσιος ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής για τους «πράσινους» καθώς πέρα από τις επελάσεις του βοηθάει πολύ και στην άμυνα.

Ο ΠΑΟΚ φόρτωσε τέσσερις και πέντε παίκτες από εκείνη την πλευρά και δημιούργησε πολλά ρήγματα. Την ίδια ώρα οι κακές επιλογές του Μπρινιόλι μεγάλωσαν το πρόβλημα ανάπτυξης από την άμυνα των φιλοξενούμενων και δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι από δική του λάθος μεταβίβαση ξεκίνησε η φάση του γκολ του Ολιβέιρα.

Στο β’ μέρος ο Γιοβάνοβιτς διόρθωσε τα πράγματα με έξτρα βοήθειες στη δεξιά πλευρά και παράλληλα ευτύχησε να ισοφαρίσει νωρίς το ματς με τον μόνιμο σκόρερ του στα τελευταία ματς, τον Αϊτόρ, σε ένα γκολ που προήλθε από εκπληκτική μπαλιά του Ρούμπεν Πέρεθ στον σκόρερ.

Την ίδια ώρα που ο Λουτσέσκου έχανε τον μοναδικό του σέντερ φορ, τον Ολιβέιρα, με πρόβλημα στον δικέφαλο και έπαιξε με φορ τον... Μπίσεσβαρ. Ο Παναθηναϊκός είχε την ψυχολογία στη συνέχεια, είχε καθαρό μυαλό και γρήγορες μεταβιβάσεις, κατάφερε να μπλοκάρει τον αντίπαλό του και ξανά με τον Αϊτόρ έφτασε στην ανατροπή. Με τον Ισπανό να έχει σημειώσει τα πέντε τελευταία γκολ των «πράσινων» ή τα 6/7!