Super League 1: Συνέχεια σε Ιωάννινα και Νέα Φιλαδέλφεια

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα (3/10) η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής.

Super League 1: Συνέχεια σε Ιωάννινα και Νέα Φιλαδέλφεια

Πρώτο χρονικά παιχνίδι αυτό στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και στον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονται από το βαρύ 3-0 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, θέλουν να επανέλθουν στα επιτυχημένα αποτελέσματα και να χαρίσουν στο κοινό τους τη 2η φετινή νίκη και δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός φιλοδοξεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την εντός έδρας νίκη, παραμένοντας αήττητος για 3ο διαδοχικό ματς. Διαιτητής του αγώνα, ο οποίος θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, θα είναι Μαλούτας με βοηθούς τους Καραγκιζόπουλο και Μηνούδη (4ος ο Τακίδης, VAR και AVAR: Γκάμαρης, Τριανταφύλλου).

Για τις 20.00 έχει προγραμματιστεί το ιστορικό παιχνίδι της ΑΕΚ, η οποία επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από σχεδόν 20 χρόνια. Στην κατάμεστη «ΟΠΑΠ Αρένα» η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί απέναντι στον Ιωνικό, ο οποίος είναι κολλημένος στον πάτο της βαθμολογίας, με μόλις έναν βαθμό στο ενεργητικό του μετά από 5 παιχνίδια. Διαιτητής του αγώνα, o οποίος θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1, θα είναι ο Φωτιάς με βοηθούς τους Κουρομπύλια και Μπουξμπάουμ (4ος o Αγγελάκης, VAR και AVAR: Τζήλος, Καλαμπόκης).

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική