ΑΕΚ: Μπαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια με νέο πρόσωπο τον Σιντιμπέ, νοκ άουτ οι Γιόνσον και Χατζισαφί!

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον ιστορικό πρώτο αγώνα στο καινούργιο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας είναι η παρθενική με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ αλλά προβλήματα της τελευταίας στιγμής υπήρξαν με τους Γιόνσον και Χατζισαφί.

ΑΕΚ: Μπαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια με νέο πρόσωπο τον Σιντιμπέ, νοκ άουτ οι Γιόνσον και Χατζισαφί!

Μετά το πέρας της (ανοικτής για τον κόσμο, τελικά) προπόνησης στο καινούργιο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι για τον Δευτεριάτικο (03/10, 20.00) αγώνα με τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική της Super League.

Στην αποστολή, όπως αναμενόταν συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ νέο πρόσωπο είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του «δικέφαλου αετού».

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, όπως ήταν προγραμματισμένο, μπήκε για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Αντίθετα εκτός της λίστας, με προβλήματα της τελευταίας στιγμής, έμειναν ο Εχσάν Χατζισαφί (νοκ άουτ λόγω ίωσης), ενώ ο Γενς Γιόνσον ένιωσε μια αδιαθεσία και του συστάθηκε να παραμείνει κλινήρης.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, που ήταν δεδομένα εκτός, ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ οι Τομ Φαν Βέερτ και Θεοδόσης Μαχαίρας, οι οποίοι επίσης δεν προλάβαιναν το ματς με την ομάδα της Νίκαιας γυμνάστηκαν ατομικά.

Έτσι στην αποστολή του ιστορικού και πολυαναμενόμενου αγώνα συμπεριλήφθηκαν και οι Μουστακόπουλος και Κοσίδης, οι οποίοι προπονούνται και με την ΑΕΚ Β'

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΚ για το πρώτο ματς στο καινούργιο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας απαρτίζουν οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.