Φετφατζίδης:«Είμαστε Ολυμπιακός και θα προκριθούμε»

Ο Γιάννης Φετφατζίδης ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού που δίνει το παρών σε όλους τους αγώνες ενώ σχολίασε και την κλήρωση των Πειραιωτών στους ομίλους του Europa League.

 

Φετφατζίδης:«Είμαστε Ολυμπιακός και θα προκριθούμε»

Ο Γιάννης Φετφατζίδης γύρισε στον Ολυμπιακό και σκοπός του είναι να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο 27χρονος άσος αναφέρθηκε στην κλήρωση της ομάδας σχολιάζοντας πως είναι δύσκολη αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Όσον αφορά σε ποια θέση προτιμά να παίζει δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα καθώς ακολουθεί τις οδηγίες του Μαρτίνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα ματς με την Μπέρνλι: «Γνωρίζουμε όλοι ότι είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα το αγγλικό. Όταν μία ομάδα τερματίζει έβδομη δείχνει ότι είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Νομίζω ότι εμείς κάναμε τη δουλειά μας και δικαίως προκριθήκαμε.Ευχαριστώ τον κόσμο και εγώ και οι συμπαίκτες μου για το παρών που δίνει σε όλα τα ματς».

Για το αγωνιστικό του προφίλ: «Εντός γηπέδου περιμένω να δείξω πόσο έχω αλλάξει. Θεωρώ πως άλλαξα κάποια πράγματα. Δεν θα σας τα πω, προτιμώ να τα δείτε στον αγωνιστικό χώρο και εσείς και ο κόσμος.Σε όποια θέση και να με χρησιμοποιήσει ο προπονητής δεν έχω πρόβλημα».

Για την κλήρωση του Europa League: «Είναι δύσκολη κλήρωση, αλλά εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός και θα κάνουμε το καλύτερο. Έχουμε πιθανότητες γιατί και εμείς είμαστε μία καλή ομάδα.Οι ομάδες είναι χαμηλότερης δυναμικότητας από του Τσάμπιονς Λιγκ και νομίζω πως έχουμε καλή ευκαιρία να προχωρήσουμε».

Για την Μίλαν: «Υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες όπως η Μιλαν για να αποδείξουμε ότι και εμείς αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ και γιατί όχι και παραπάνω».

Για το πρωτάθλημα: «Θεωρώ σημαντικότερο το κίνητρο του πρωταθλήματος. Θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα. Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει κυρίως. Αυτό που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε στην κορυφή».

Για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν είναι εύκολη η μετάβαση από την Ευρώπη στην Ελλάδα και το είδαμε και με τον Λεβαδειακό. Με τη Μπέρνλι είχαμε βάλει τρία γκολ, είχαμε ευκαιρίες και με τον Λεβαδειακό δεν ήταν το ίδιο. Είχαν παίξει κλειστά πίσω και θα πρέπει να σκαρφιστούμε κάτι για να μπορέσουμε να τις ξεκλειδώσουμε τις άμυνες».