Κουέστα: «Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας»

Παρά την ήττα του Άρη από τον Βόλο ο Χουλιάν Κουέστα στις δηλώσεις του εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας.

Κουέστα: «Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας»

Την ήττα γνώρισε ο Άρης στον Βόλο και στους «κιτρινόμαυρους» επικρατούσε απογοήτευση μετά το τέλος της αναμέτρησης. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος τόνισε πως ο Άρης πλήρωσε τα λάθη που έκανε στο πρώτο ημίχρονο.

«Είμαι απογοητευμένος γιατί είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά μετά από αυτές, κάναμε λάθη κι αυτά πληρώσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, είχαμε και πάλι ευκαιρίες αλλά δεν αξιοποιήσαμε καμία από αυτές. Ξέρουμε ότι απογοητεύσαμε πολύ κόσμο αλλά είναι αναγκαίο να κοιτάξουμε μπροστά και τον αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σταθούμε περισσότερο σ’ αυτή την ήττα αλλά να δείξουμε τη σωστή νοοτροπία μας και να κοιτάξουμε το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Χουλιάν Κουέστα εξέφρασε την πίστη του στις ικανότητες της ομάδας. «Συνεχίζω να πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και θα πρέπει να αντιδράσουμε σαν ομάδα επιδεικνύοντας τη σωστή νοοτροπία», είπε.