Ολυμπιακός: Μεταγραφή «χρυσάφι» ο Ιν Μπομ και η γκίνια που δεν σταματάει

Ο υπερπολύτιμος Ιν Μπομ που ασκεί μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και η γκίνια των Πειραιωτών που δεν σταματάει.

Ολυμπιακός: Μεταγραφή «χρυσάφι» ο Ιν Μπομ και η γκίνια που δεν σταματάει

Ο ποδοσφαιριστής που βάζει τα γκολ τραβάει πάνω του τα βλέμματα και είναι λογικό άπαντες να ασχολούνται με τον Μπακαμπού. Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής που έκανε τη διαφορά σε ακόμα ένα παιχνίδι είναι ο Χουάνγκ Ιν Μπομ.

Ο 26χρονος άσος απέδειξε γι' ακόμα μία φορά ότι είναι ίσως η καλύτερη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή είναι η πιο πετυχημένη κίνηση που έχει γίνει από την πλευρά των Πειραιωτών. Το πόση διάρκεια θα έχει μέσα στη σεζόν είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

Μιλώντας, όμως, με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή ο Ιν Μπομ είναι ό,τι καλύτερο έχει ο Ολυμπιακός. Είναι ο παίκτης που έχει μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά. Δεν είναι τυχαίο ότι στο ματς με τον Ατρόμητο όταν έγινε αλλαγή σείστηκε το Καραϊσκάκη από το χειροκρότημα του κόσμου.

Δεν είναι μόνο οι εκτελέσεις στις στατικές φάσεις, αλλά η εικόνα του μέσα στο γήπεδο. Ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται παντού, που παίζει κάθετα και έχει γρήγορη σκέψη διεκδικώντας κάθε μπάλα. Δεν παρατάει ποτέ καμία φάση, ενώ βγάζει δυναμισμό και στα μαρκαρίσματα του. Αυτή τη στιγμή πρόκειται για ό,τι πιο πολύτιμο έχει ο Ολυμπιακός κάνοντας τρομερή δουλειά στη μεσαία γραμμή.

Όταν μία χρονιά πάει στραβά θέλει τεράστια προσπάθεια για να γυρίσει το πράγμα. Και στον Ολυμπιακό φέτος πηγαίνουν όλα στραβά και δεν λένε να έρθουν στα ίσια τους. Μέχρι και ο Ελ Αραμπί τραυματίστηκε που από το 2019 που βρίσκεται στον Ολυμπιακό δεν έχει βγάλει τραυματισμό.