Γκερέρο: «Μπορούμε να περάσουμε»

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο μίλησε για την κλήρωση των «ερυθρόλευκων» αλλά και για την ένταξη του στην ομάδα.

Γκερέρο: «Μπορούμε να περάσουμε»

Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε στην κάμερα της NOVA και σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League. Στόχος της ομάδας σύμφωνα με τα λεγόμενα του είναι η πρόκριση αλλά μέχρι τότε προέχει το ελληνικό πρωτάθλημα αρχής γενομένης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ρεβάνς κόντρα στην Μπέρνλι: «Μετά από μία νίκη το ταξίδι δεν θα μπορούσε να μην είναι ωραίο. Η ομάδα έκανε τη δουλειά της και πέτυχε το στόχο της. Δεν σταμάτησαν καθόλου να τραγουδούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ήταν χαρούμενοι και μας έκαναν και εμάς χαρούμενους.»

Για την κλήρωση στους ομίλους του Europa League: «Πραγματικά ήταν το πρώτο που μας ενδιέφερε να μάθουμε ποιοι είναι οι αντίπαλοι μας στους ομίλους. Η Μίλαν είναι μία μεγάλη ομάδα, ιστορική με σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Τη Μπέτις τη γνωρίζω καλύτερα απ’ όλες λόγω του ισπανικού πρωταθλήματος. Είναι μία ομάδα με καλό προπονητή και αρκετά δυνατή.»

Για τον αν πιστεύει στην πρόκριση: «Φυσικά πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε. Η ομάδα μας είναι δυνατή, έχει πολλές δυνάμεις και είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα προκριθεί στην επόμενη φάση.»

Για τον ερχομό του στον Ολυμπιακό: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και ευτυχισμένος να έρθω στον Ολυμπιακό. Έχω καταφέρει να σκοράρω και έχω πανηγυρίσει τα γκολ μαζί με τους φιλάθλους. Η ζωή μου μαζί με την οικογένεια μου είναι πάρα πολύ ωραία εδώ. Το ποδόσφαιρο το αντιλαμβάνομαι ως ένα ομαδικό άθλημα. Θέλω να παίζω για την ομάδα και να δίνω ότι περισσότερο μπορώ. Ξεχνάω εκείνη τη στιγμή την προσωπική μου προβολή και κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.»

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να αλλάξουμε και να γυρίσουμε στην ελληνική πραγματικότητα. Θα έρθουν για να μας νικήσουν και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.»