ΑΕΚ: Παρουσία κόσμου η παρθενική προπόνηση στο καινούργιο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας!

Αν και δεν προβλεπόταν, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ αποφάσισαν ν' ανοίξουν τις πυλές του καινούργιου γηπέδου και η παρθενική προπόνηση της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε παρουσία αρκετών εκατοντάδων φίλων της!

ΑΕΚ: Παρουσία κόσμου η παρθενική προπόνηση στο καινούργιο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας!

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας της ΑΕΚ στο νέο της «σπίτι», στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τις επιταγές του Ματίας Αλμέιδα, διεξήχθη, τελικά, την παραμονή του, ιστορικού, αγώνα με τον Ιωνικό (3/10, 20.00) για την 6η αγωνιστική της Super League, αλλά μόνο σαν όλες τις άλλες στα Σπάτα δεν ήταν...

Όχι μόνο ...χωροταξικά, αλλά και γιατί διεξήχθη παρουσία κόσμου!

Οι υπεύθυνοι της ομάδας βλέποντας τις αρκετές χιλιάδες κόσμου που ήταν στην Νέα Φιλαδέλφεια και αποθέωσαν την αποστολή, όταν αυτή έφτανε στο γήπεδο αποφάσισαν να ανοίξουν το γήπεδο και να μπουν στις κερκίδες οι οπαδοί της ομάδας.

Οι φίλοι του «δικεφάλου» περίμεναν την αποστολή της ομάδας τους ψηλά στην Υπογειοποίηση επί της Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Από εκεί ξεκίνησε η αποθέωση, ενώ όσο το πούλμαν έφτανε στην είσοδο του νέου στολιδιού των «κιτρινόμαυρων» δημιουργούταν ένας πραγματικός πανικός με φωνές, συνθήματα και καπνογόνα!

Συνολικά αυτήν την ώρα υπολογίζεται ότι πέριξ του γηπέδου βρίσκονται γύρω στους 4.000 οπαδούς της ΑΕΚ!

Αν μην τι άλλο, η προετοιμασία του «δικεφάλου» για το πρώτο ματς εξελίσσεται με μπόλικο ενθουσιασμό...