Oλυμπιακός: Θέλει ακόμη δουλειά ο Φορτούνης

Κακώς δινόταν μία εντύπωση προς τα έξω ότι ο Φορτούνης θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Ατρόμητο.

Oλυμπιακός: Θέλει ακόμη δουλειά ο Φορτούνης

Κακώς δινόταν μία εντύπωση προς τα έξω ότι ο Φορτούνης όχι μόνο θα ήταν στην αποστολή με τον Ατρόμητο αλλά θα έπαιρνε και χρόνο συμμετοχής. Ορισμένοι το είχαν φτάσει στο άλλο άκρο το θέμα, τονίζοντας ότι από τη στιγμή που θα λείπει ο Χάμες, είναι ευκαιρία για να ξεκινήσει κιόλας ο 30χρονος Έλληνας άσος. Το «ΦΩΣ» σάς είχε προϊδεάσει από χθες ότι μόνο σίγουρη δεν ήταν η παρουσία του στην αποστολή, όπως παρουσιαζόταν το προηγούμενη διάστημα.

Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο απλά. Και ειδικά ο Μίτσελ, που δεν είναι από τους ανθρώπους που παρασύρονται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, παίρνει στα παιχνίδια όσους ποδοσφαιριστές πιστεύει ότι βρίσκονται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας. Βέβαια, ορισμένοι θα αναρωτιούνται από πού κι ως πού είναι πιο έτοιμος ο Μαρσέλο από τον Φορτούνη, έχοντας κάνει μόλις τρεις προπονήσεις με την ομάδα.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου είναι διαφορετική, καθώς έχει να κάνει με το κομμάτι της ψυχολογίας του παίκτη και της αύρας που θα βγάλει στα κόκκινα αποδυτήρια μόνο με την παρουσία του σε ένα ματς που οπωσδήποτε θέλει τη νίκη ο Ολυμπιακός. Ο δε Φορτούνης ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα εδώ και πολύ καιρό, αλλά απ’ ό,τι αποδείχθηκε για τον Μίτσελ δεν ήταν αρκετό ώστε να τον πάρει στην αποστολή, μολονότι είναι «οφ» και ο Χάμες.

Είναι ολοφάνερο ότι έχει ακόμα δουλειά μπροστά του για να αρχίσει να παίρνει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής τη φετινή χρονιά. Ο Φορτούνης το παλεύει για να ξαναβρεθεί στην «εξίσωση», αλλά ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει υψηλότερες απαιτήσεις από τον Θεσσαλό χαφ, έτσι ώστε να μπει για τα καλά στην κουβέντα του «ροτέισον». Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν (δίχως να έχουν επιβεβαιωθεί) ότι ο Φορτούνης έκανε χθες σε άλλη ώρα προπόνηση και σε ξεχωριστό γκρουπ. Κι αυτό, γιατί ο Μίτσελ ήθελε να δουλέψει με όλους όσοι υπολογίζει για Ατρόμητο.

Από τη στιγμή που ο Φορτούνης δεν ήταν στα πλάνα του για το σημερινό ματς, έκανε πρόγραμμα σε διαφορετική ώρα με στόχο φυσικά να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι σε θέση να βοηθήσει το συντομότερο δυνατόν. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν πήγε στον Ολυμπιακό Β’, όπως ο Ανδρούτσος και ο Κούτρης που έχουν πάρει το μήνυμα από τον Μίτσελ ότι δεν υπολογίζονται.

Ο Φορτούνης ανανέωσε το συμβόλαιό του για να βοηθήσει και ο Ισπανός τεχνικός δεν παρεκκλίνει από αυτό. Απλώς, αυτό που περιμένουν άπαντες στον Ρέντη είναι ο Φορτούνης να «γκαζώσει» ακόμη περισσότερο, έτσι ώστε να κλείσει μία θέση για Ηράκλειο την επόμενη Κυριακή…