Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ δεν αλλάζει τις συνήθειες για την ενδεκάδα!

Ο Μίτσελ, όπως και στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, προτιμάει να ανακατεύει την τράπουλα στις προπονήσεις. Ελάχιστα πράγματα άφησε να εννοηθούν στον Ρέντη για την ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο (2/10, 16.00). 

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ δεν αλλάζει τις συνήθειες για την ενδεκάδα!

Κλασικός Μίτσελ… Ίδιος και απαράλλακτος! Γιατί το λέμε αυτό; Όπως στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, έτσι και στη δεύτερή του ενόψει της επιστροφής του στον πάγκο κόντρα στον Ατρόμητο, φρόντισε να μην διαρρεύσουν πολλά πράγματα σχετικά με τις επιλογές του για το αρχικό σχήμα.

Εικασίες και εκτιμήσεις φυσικά μπορούν να γίνουν. Για παράδειγμα ο Εμβιλά δεν το… κουνάει από την ενδεκάδα, όπως και ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες οδεύει ολοταχώς για να πάρει φανέλα βασικού.

Εννοείται επίσης ότι οι Τζολάκης, Σωκράτης, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ έχουν δεδομένη παρουσία την ενδεκάδα, αλλά ακόμα παραμένει ανοικτό αν θα βάλει τον Βρσάλικο (το πιθανότερο) ή τον Άβιλα στο δεξί άκρο της άμυνας.

Κατά τ’ άλλα, μπροστά από τον Εμβιλά δεν βγαίνει άκρη. Ο Ιν Μπομ είχε κάποιες ενοχλήσεις και ακόμα δεν έχει δείξει ο Μίτσελ αν θα επηρεάσουν τις τελικές του αποφάσεις. Ο Νοτιοκορεάτης είναι καλά, δεν πονάει πλέον, μπήκε στην αποστολή, αλλά δεν έχει δείξει ο προπονητής του αν θα τον βάλει δίπλα στον Εμβιλά ή σε ρόλο επιτελικού χαφ! Το ίδιο ισχύει και για τη θέση που θα χρησιμοποιηθεί ο Μπιέλ (θα ξεκινήσει είτε στα πλάγια, είτε ως «10άρι»), αλλά και για την κορυφή της επίθεσης (Μπακαμπού ή Ελ Αραμπί).

Σε γενικές γραμμές ο Μίτσελ είναι ένας προπονητής που βρίσκει τις περισσότερες φορές τον τρόπο να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και να μην αφήνει πολλά περιθώρια στους ποδοσφαιριστές του να καταλάβουν αν ξεκινούν ή όχι.

Έχει δοκιμάσει αρκετά πράγματα στις προπονήσεις ο Ισπανός, ακόμα και σε επίπεδο σχηματισμών. Οπότε, αναμένουμε με ενδιαφέρον τις τελικές του επιλογές.