Λουτσέσκου: «Είμαστε έτοιμοι, έχουμε πολύ καλό κλίμα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για τη νίκη.

Λουτσέσκου: «Είμαστε έτοιμοι, έχουμε πολύ καλό κλίμα»

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ είναι αυτό που κλέβει την παράσταση την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη Nova για το παιχνίδι με τους «πράσινους» τονίζοντας πως η ομάδα του είναι έτοιμη γι' αυτό το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Oι διακοπές είναι διακοπές και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μας αρέσει ή δεν μας αρέσει αυτό. Υπάρχουν σημεία στη σεζόν που πρέπει να δίνεται προτεραιότητα στις Εθνικές ομάδες και αυτό έγινε τώρα. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά με τους ποδοσφαιριστές που είχαμε εδώ.

Τις τελευταίες τρεις μέρες δουλέψαμε με όλο το γκρουπ. Βρισκόμαστε σε μια καλή κατάσταση, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Υπάρχει μια καλή ατμόσφαιρα, αλλά όχι σε βαθμό χαλαρότητας. Η ομάδα έρχεται όλο και περισσότερο κοντά και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για τον Παναθηναϊκό και την πορεία: «Δεν θα μιλήσω για τον Παναθηναϊκό, έχουν προπονητή για να μιλήσει για την ομάδα του. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες με πολύ καλή οργάνωση, οπότε πιθανότατα θα δούμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ για να πάρει τη νίκη: «Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να μείνουν μέσα στην ομάδα».

Για το αν το παιχνίδι είναι κρίσιμο: «Κρίσιμο γιατί; Είναι ένα καλό παιχνίδι, είναι το έκτο από τα 36 παιχνίδια. Θα υπάρχουν ακόμα 30 παιχνίδια μετά από αυτό».

Αν του έλειψε η δράση και η γεμάτη Τούμπα: «Ξέρω ότι θα υπάρχει μια φανταστική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι και ελπίζω στο τέλος να είναι χαρούμενοι».