Φέστα: «Όλοι συνέβαλαν στη νίκη»

Ο προπονητής της Λαμίας Τζιανλούκα Φέστα μίλησε για την πρώτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα, αλλά και για την σημασία που έχει για την συνέχεια.

Φέστα: «Όλοι συνέβαλαν στη νίκη»

Η Λαμία πέτυχε την πρώτη της, φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και ο τεχνικός της ομάδας, Τζιανλούκα Φέστα είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, ενώ στάθηκε στη σημασία της και στην προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ήταν δύσκολο παιχνίδι, κάναμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πολύ καλύτερα, στο πρώτο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, ευτυχώς από τις ευκαιρίες σκοράραμε ένα γκολ».

Αν από αυτή τη νίκη θα αποβάλει η ομάδα το άγχος: «Δεν είχαμε ειδικό άγχος, καθώς τα πηγαίναμε καλά, αυτό που έλειπε ήταν η νίκη, παρά το ότι δεν πιάσαμε την καλύτερή μας απόδοση. Συνέβαλαν και οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο και η νίκη αυτή είναι για όλους, αυτούς που έπαιξαν, που ήρθαν από τον πάγκο, που δεν ήταν στην αποστολή».

Για το τι είπε στον Ασκόφσκι (που έγινε αλλαγή στην αλλαγή): «Ναι σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να αντικαθίσταται, ήταν μόνο για δύο λεπτά και για τακτικούς λόγους, θέλαμε ένα στόπερ να αμυνθούμε στις στατικές φάσεις».