Ντουρμισάι: «Καλύτερη η κατάσταση στην ομάδα»

Ο Φιορίν Ντουρμισάι μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΟΦΗ μετά το άσχημο ξεκίνημα που έχει κάνει στο πρωτάθλημα.

Ντουρμισάι: «Καλύτερη η κατάσταση στην ομάδα»

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ άσχημα το πρωτάθλημα και προβληματίζοντας αρκετά με τις εμφανίσεις του. Παρόλα αυτά στην ομάδα της Κρήτης υπάρχει η αισιοδοξία πως με την επανέναρξη των υποχρεώσεων θα καταφέρει να αλλάξει την εικόνα της. Ο Φιορίν Ντουρμισάι μίλησε για την επιστροφή του στη δράση, αλλά και για τα δεδομένα που διαμορφώνονται για το ερχόμενο παιχνίδι.

«Η κατάσταση στην ομάδα είναι καλύτερη, έχουν επιστρέψει οι τραυματίες, έχουμε βρει τον ρυθμό και ευελπιστούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι καθώς έχουμε διαβάσει τις αδυναμίες και τις δυνατότητες του Αστέρα Τρίπολης προκειμένου να πάρουμε το τρίποντο.

Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο της Τρίπολης καθώς και εκείνοι έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς και για να μπορέσουμε να έχουμε μία καλύτερη συνέχεια της σεζόν.

Έμεινα πολύ καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης αλλά πλέον νιώθω πολύ καλά και είμαι έτοιμος για να βοηθήσω στην ομάδα», είπε ο Φιορίν Ντουρμισάι.